Ανανέωσε με Χαντί ο ΟΦΗ

Ο Άγγελος Χαντί απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωση του ΟΦΗ και θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου γι' ακόμα δύο χρόνια.

Παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα παραμείνει ο Άγγελος Χαντί. Ο 27χρονος άσος απάντησε θετικά στην πρόταση στην πρόταση των διοικούντων τον ΟΦΗ και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας επιθετικός ήρθε στους Κρητικούς τον Ιανουάριο ως ελεύθερος από τον Ηρακλή και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να ανέβει στη Football League. Αυτή είναι η 10η ανανέωση ποδοσφαιριστή απ' τον περυσινό ρόστερ, αφού ήδη έχουν ανανεώσει οι Κώτσιος, Νάστος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κιάσσος, Δερμιτζάκης, Φουκαράκης και Φαζός.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

NBA

Ο Ingles δεν είναι ένας παίκτης της σειράς

Στα 17 έγραψαν λάθος το όνομά του. Στα 23 ήταν συμπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα. Στα 31 είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των Jazz. Παρόλα αυτά ο Joe Ingles θέλει ακόμη να παίξει στους Adelaide 36ers.