Φραγκουλάκης, η πρώτη "ηχηρή" αποχώρηση από τον ΟΦΗ

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη ανακοίνωσε o ΟΦΗ. Παρελθόν από την ομάδα και οι Ραπτάκης και Σαχινίδης.

Φραγκουλάκης, η πρώτη "ηχηρή" αποχώρηση από τον ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας από τους πλέον βασικούς παίκτες του ΟΦΗ, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Η μη ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο αποτελεί έκπληξη και οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί.

"Μετά τον Βραζιλιάνο Φαμπίνιο, τρεις ακόμη παίκτες του ΟΦΗ από το ρόστερ της Γ’ Εθνικής, δεν συνεχίζουν στην κρητική ομάδα. Ο λόγος για τους Μιχάλη Φραγκουλάκη, Δημήτρη Ραπτάκη και Βασίλη Σαχινίδη. Οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ στην Football League.

O ΟΦΗ ευχαριστεί τους παίκτες για την συμβολή τους στην άνοδο της ομάδας από την Γ’ Εθνική στην Football League. και τους εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των Κρητικών.

Μετά τις αποχωρήσεις αυτές, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, στον ΟΦΗ παραμένει σε εκκρεμότητα το τι θα γίνει με τους Περογαμβράκη και Πόποβιτς, με τις πιθανότητες παραμονής τους στην ομάδα να είναι μοιρασμένες. Από την έκβασή τους θα εξαρτηθούν και δύο τουλάχιστον από τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK