Ο ΟΦΗ καλοσώρισε... σπίτι του τον Παπαδόπουλο

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Ηρακλή ο Νίκος Παπαδόπουλος επιστρέφει στους πάγκους, με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει επίσημα την πρόσληψη του 45χρονου τεχνικού .

Ο ΟΦΗ καλοσώρισε... σπίτι του τον Παπαδόπουλο

Ως ποδοσφαιριστής φόρεσε για εννέα ολόκληρα χρόνια τη φανέλα του ΟΦΗ (1990-1999) και πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Νίκο Παπαδόπουλο να συνεργαστεί με την ομάδα της Κρήτης και με την ιδιότητα του προπονητή.

Ο 45χρονος τεχνικός είναι και επίσημα από την Τρίτη (24/1) ο διάδοχος του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο των Κρητικών, με τη διοίκηση του συλλόγου να γνωστοποεί το deal μέσω ανακοίνωσης.

"Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΟΦΗ. Μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, ο 45χρονος προπονητής συμφώνησε σε όλα και αναλαμβάνει την κρητική ομάδα την οποία και υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής για 9 χρόνια (1990-99).

Πρόεδρος και προπονητής του ΟΦΗ, ξεκίνησαν αμέσως τον σχεδιασμό της ομάδας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος επισκέφθηκε το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και το Γεντί Κουλέ και πήρε μια «γεύση» από το γήπεδο, στο οποίο γνώρισε μεγάλες στιγμές σαν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.Νίκο καλώς ήρθες στο σπίτι σου!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK