Παπαδόπουλος: "Γι' αυτό πήγα στον Γκέραρντ"

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την συγκινητική στιγμή όταν και φίλησε το χέρι του Ευγένιου Γκέραρντ.

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ

Για τη συνάντηση με τον Γκέραρντ:« Ήταν ιδιαίτερη στιγμή. Δεν ήξερα ότι ήταν εκεί. Το έμαθα όταν βγήκα στο δεύτερο ημίχρονο και ενημερώθηκα ότι βρίσκονταν στη γωνία. Δεν ήταν υποχρέωσή μου, έπρεπε να έπρεπε να χαιρετίσω έναν άνθρωπο με τον οποίο πέρασα δέκα απίστευτα χρόνια. Είναι ο δεύτερος ποδοσφαιρικός μου πατέρας, η ζωντανή ιστορία του ΟΦΗ. Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, έχει βγάλει πολλούς παίκτες, τον ΟΦΗ στην Ευρώπη. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Ήταν συγκινητικό που βρέθηκε στο γήπεδο, μετά από τόσα χρόνια».

Για την κίνηση να του φιλήσει το χέρι:« Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χρειάζεται σεβασμός και αγάπη για το άθλημα. Να ανταμείβεις όσους έχουν προσφέρει, να χαίρεσαι το παιχνίδι».

Για την πορεία της ομάδας:« Φέτος χάθηκε ο στόχος. Σίγουρα ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Άρης ανήκουν στη Σούπερ Λιγκ. Έχουν γίνει λάθη και βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις. Εγώ νιώθω το βάρος από την ημέρα που ήρθα. Προσπάθησα να πείσω τους παίκτες να παλέψουν. Κάναμε αξιόλογη πορεία στον δεύτερο γύρο, όμως είχαμε μείνει πίσω στην αρχή. Η ομάδα πρέπει να κάνει πράγματα για τους χρόνου. Να οργανωθεί και να μην κάνει τα ίδια λάθη. Του χρόνου θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα, καθώς απευθείας ανεβαίνει μια ομάδα και η δεύτερη δίνει μπαράζ. Θέλει πολύ καλό προγραμματισμό».

Για το τι πρέπει να αλλάξει τη νέα σεζόν:« Δεν είναι ένα πράγμα που πρέπει να αλλάξει. Ο ΟΦΗ που ξέρω, θέλει πάρα πολύ οργάνωση σε όλους τους τομείς. Έχουν γίνει βήματα προόδου, αλλά πρέπει να οργανωθεί. Ο προγραμματισμός και το χτίσιμο είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Τι παίκτες θα πάρει με ότι συνεπάγεται αυτό. Παίκτες που να αντέχουν το βάρος της φανέλας, με προσωπικότητα. Έχουν γίνει λάθη, αλλά από τα λάθη σου μαθαίνεις».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ:« Να στηρίζει την ομάδα, όπως πάντα κάνει. Φέτος είναι αλήθεια ότι πικράθηκε».

Για το δικό του μέλλον:« Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες. Έχω μιλήσει με τη διοίκηση. Θα λειτουργήσω με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, γιατί αλλιώς δεν θα πετύχουμε και εγώ θέλω να πετύχω. Θέλω να μείνω με προϋποθέσεις για να πετύχει η ομάδα. Αν δεν συμβεί αυτό, δεν θα μείνω».

News 24/7

24MEDIA NETWORK