Πίσω στον ΟΦΗ μετά από 14 χρόνια ο Μπόατενγκ

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε τη Δευτέρα (30/1) ο ΟΦΗ, με τον Ντέρεκ Μπόατενγκ να επιστρέφει στην ομάδα μετά από 14 χρόνια.

Πίσω στον ΟΦΗ μετά από 14 χρόνια ο Μπόατενγκ

O Nτέρεκ Μπόατεγκ υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την κρητική ομάδα, στην αντεπίθεση που θα κάνει για να μείνει στο κόλπο της ανόδου.

Ο 34χρονος μέσος, μαζί με τους εκπροσώπους του, μετά την συνάντηση που είχαν το μεσημέρι στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, έδωσαν τα χέρια και ο Γκανέζος μέσος ξεκινάει άμεσα προπονεις με τον ΟΦΗ.

Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ, που βρίσκεται απο την Παρασκευή το βράδυ στο Ηράκλειο, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Μπόατεγκ που επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά απο 14 χρόνια (είχε φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ το δεύτερο μισό της σεζόν 2002/2003, έχοντας ένα γκολ σε 12 συμμετοχές) δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στην κρητική ομάδα και τόνισε ότι θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του.

O Nτέρεκ Μπόατεγκ γεννήθηκε στις 2 Μαίου 1983 στην Γκάνα. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του (46 συμμετοχές) και έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα με τελευταίο σταθμό την Rayo OKS στις ΗΠΑ (28 συμμετοχές).

Πριν τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε Καλαμάτα και Παναθηναϊκό. Έπειτα αγωνίστηκε σε ΑΙΚ Στοκχόλμης (55/5), Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (74/8), Κολωνία (10 συμμετοχές), Χετάφε (61/2), Ντνίπρο (23/2), Φούλαμ (3 συμμετοχές), Εϊμπάρ (13 συμμετοχές), ενώ κατέγραψε 28 συμμετοχές με την Rayo OKS στις ΗΠΑ και ήταν συμπαίκτης του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ, Γιώργου Σαμαρά.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο Ντέρεκ Μπόατεγκ, υπογράφει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη και των εκπροσώπων του Γκανέζου μέσου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK