H απόδειξη ότι η Παναχαϊκή μεγαλώνει σ' όλα τα επίπεδα

Η Παναχαϊκή δεν ετοιμάζεται μόνο για την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, αλλά εργάζεται στο να βγάλει νέους Κατσουράνιδες και Γεωργάτους! Διαβάστε για τη σπουδαία επιτυχία της Κ16 στην Ιταλία.

H απόδειξη ότι η Παναχαϊκή μεγαλώνει σ' όλα τα επίπεδα
panaxaiki georgatos katsouranis

Παράλληλα με την προσπάθεια που κάνει στη βιτρίνα της, η Παναχαϊκή επενδύει χρήμα και ανθρώπινο δυναμικό στις ακαδημίες της.

Μάλιστα, όπως φανερώνουν όλες οι ενδείξεις, η επένδυση αυτή είναι σοβαρή και έχει ως στόχο την παραγωγή ποδοσφαιριστών που σε λίγα χρόνια θα επανδρώσουν την πρώτη ομάδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πρόσφατα η ομάδα κ16 της Αχαϊκής ομάδας πήρε μέρος σε διεθνές τουρνουά στην Ιταλία (FERETTI CUP) και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Κατέλαβε την 5η θέση μεταξύ 8 ομάδων σημειώνοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα.

Η τελική κατάταξη στη βαθμολογία όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την ολοκλήρωση των αγώνων είναι η εξής:

1. Perugia

2. Alma Fano

3. Bournemouth

4. Wolves

5. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

6. Parma

7. Bologna

8. Santarcangelo

Στην αποστολή της Παναχαϊκής συμμετείχαν και αγωνίστηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Ιωάννης Σίνης, Νικόλαος Μπάδας, Κων/νος Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Θεοφανόπουλος, Γιώργος Θεοφάνης, Εμμανουήλ Παπαχρονόπουλος, Κωνσταντίνος Κουνάβης, Θεοφάνης Γασπαρινάτος, Άκης Παναγάκης, Βασίλειος Γιώτης, Αναστάσιος Σουγλέρης, Κωνσταντίνος Ψαθογιαννάκης, Λευτέρης Μικές, Μάριος Μικές, Κωνσταντίνος Ταρνάρης, Ανδρέας Τάχο, Ανδρέας Θωμάς, Αναστάσιος Μικελάτος, Γεώργιος Τσάκας, Ανδρέας Παναγιωτακόπουλος και Νικόλαος Στασινόπουλος.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Φώτης Παπαπαναγής και την συνόδευαν ο προπονητής Μιχάλης Γεωργόπουλος, το διοικητικό στέλεχος της ομάδας Αμαλία Γουδέβενου ο φυσιοθεραπευτής Θόδωρος Σίμας, ο φροντιστής Παναγιώτης Παπαγεωργίου και ο Γιώργος Κουρλέσης.

Κάπως έτσι μεγαλώνουν οι ομάδες. Με γνώση και επένδυση στο μέλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK