Παίρνεις πτυχίο; Παίζεις στην Παναχαϊκή...

Τρεις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Παναχαϊκή ενόψει της νέας σεζόν με τους δύο να κλέβουν τις εντυπώσεις λόγω... πτυχίων. Αμφότεροι έχουν ανώτατη πανεπιστημιακή μόρφωση, γεγονός που θέλει άλλωστε να πρεσβεύει η ομάδα της Πάτρας.

Παίρνεις πτυχίο; Παίζεις στην Παναχαϊκή...

Καλή η μπάλα, αλλά ένα... χαρτί παραπάνω μετράει στη ζωή.

Δύο νέοι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής που ανακοινώθηκαν την Τρίτη (17/7) κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις ανώτατες σπουδές τους.

Ο πρώτος είναι ο Τζέιμς Σταμόπουλος. Πρόκειται για τον πρώην παίκτη των Καλλιθέα και Εργοτέλη ο οποίος εκτός από επαγγελματίας παίκτης είναι και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρτφορντ στις ΗΠΑ!

Η άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή – νυν επιστήμονα είναι αυτή του τερματοφύλακα, Κωνσταντίνου Καπούταγλη. Ο γεννημένος το 1996 που είναι και διεθνείς με τις μικρές Εθνικές βρέθηκε στην Πάτρα για να σπουδάσει στο Χημικό της περιοχής.

Μαζί με τους δύο, ανακοινώθηκε κι ένας ακόμη πορτιέρε. Συγκεκριμένα, είναι ο Ανδρέας Κολοβούρης που έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Παναχαϊκής. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως λύθηκε η συνεργασία με τον έμπειρο Στέλιο Βασιλείου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK