Τα αμερικανικά κεφάλαια και τα... άλλα κόλπα της Παναχαϊκής

H Παναχαϊκή θωρακίζεται για το απαιτητικό πρωτάθλημα της stoiximan.gr football league με ξένα κεφάλαια που θα έρθουν από ένα ντιλ αν μην τι άλλο πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα.

Η είδηση που θέλει αμερικανική εταιρία αθλητικών ειδών να εμπλέκεται στα διοικητικά της (νεοσύστατης) ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό στα πατρινά ΜΜΕ πού όπως είναι λογικό ασχολούνται επισταμένως με το ρεπορτάζ των αχαιών.

Το ντιλ όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Πάτρα προχωρά κανονικά, χωρίς εμπόδια και όταν ο καιρός ωριμάσει θα ανακοινωθεί και επίσημα στους Πατρινούς-και όχι μόνο-φιλάθλους.

Πρόκειται, όπως τονίζεται, για μία πολύ σοβαρή εξέλιξη αφού η εν λόγω εταιρία διαθέτει το know how διοίκησης ποδοσφαιρικών ομάδων αφού εδώ και αρκετό καιρό δραστηριοποιείται και την Ντούισμπουργκ.

Αλλωστε τα γραφεία της στην Ευρώπη εδρεύουν στην Γερμανία και ήταν απολύτως φυσιολογικό για τους επικεφαλής να συνάψουν σχέσεις που φτάσουν σε επίπεδο διοίκησης με γερμανική ομάδα.

Οπως είναι καταονητό τα νέα κεφάλαια που θα μπουν στην ομάδα της Πάτρας αναμένεται να την θωρακίσουν στη δύσκολη προσπάθεια που θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο στο απαιτητικό πρωτάθλημα της football league.

Ν.Γ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!