Τον κόσμο της Παναχαϊκής στο ματς με τον Άρη τον ζήλεψαν πολλοί της Super League!

Παναχαϊκή και Άρης έδωσαν μάχη στην Πάτρα διεκδικώντας αμφότεροι την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, με τον κόσμο των "ροσονέρι" να κλέβει πάντως την παράσταση πριν καν τη σέντρα (PHOTOS).

Η Παναχαϊκή φιλοδοξεί να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, ωστόσο ο κόσμος της... επέστρεψε για τα καλά!

Τρανή απόδειξη ο σπουδαίος αγώνας με τον πρωτοπόρο Άρη για την 22η αγωνιστική στη Football  League, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να έχει όχι απλά θερμή αλλά και σούπερ δυναμική υποστήριξη από το κοινό της, με κοντά στα 8.000 άτομα να δηλώνουν "παρών" γεμίζοντας όλο το κομμάτι των εξέδρων όπου υπήρχαν εισιτήρια προς πώληση.

 

Κατά την είσοδο μάλιστα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη σέντρα, έκλεψε την παράσταση το κορεό που ανήρτησαν οι οπαδοί των "ροσονέρι" και το οποίο είχε την εικόνα ενός ηφαιστείου και έγραφε: "Σαν ηφαίστειο που ξυπνά, εφτά γενιές σβηστό" (από το διάσημο τραγούδι "Η λάβα" που ερμηνεύει η Άλκυστις Πρωτοψάλτη).

Στο γήπεδο βρέθηκαν και περίπου 300 φίλοι του Άρη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η εντυπωσιακή παρουσία των φίλων της Παναχαϊκής είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουν άκρως κολακευτικά σχόλια από οπαδούς άλλων ομάδων μέσω σχετικών σχολίων στα social media.