Ο Πανσερραϊκός με τον ρατσισμό ΔΕΝ αστειεύεται!

Πριν δύο ημέρες είχε "κάνει πλάκα" με αφορμή τον νικητή του Νόμπελ Λογοτεχνίας όμως τώρα ο Πανσερραϊκός δείχνει ότι δεν... αστειεύεται και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Ο Πανσερραϊκός με τον ρατσισμό ΔΕΝ αστειεύεται!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι διαχειριστές του επίσημου λογαριασμού του Πανσερραϊκού στο Facebook είχαν "δώσει ρεσιτάλ" το απόγευμα της Πέμπτης, όταν με αφορμή την απόφαση της Σουηδικής Ακαδημίας να δώσει το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2016 στον Αμερικανό Μπομπ Ντίλαν είχαν εκφράσει... ενστάσεις υποστηρίζοντας την... Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Ο Πανσερραϊκός με τον ρατσισμό ΔΕΝ αστειεύεται!

Τώρα όμως θέλησαν να δείξουν πως πέρα από το χιούμορ κάποια πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη μέγιστη σοβαρότητα και για το λόγο αυτό έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ των προσφύγων, ενημερώνοντας πως τα "λιοντάρια" συμμετέχουν σε διεθνές τουρνουά ακαδημιών κατά της βίας και του ρατσισμού.

Ο Πανσερραϊκός με τον ρατσισμό ΔΕΝ αστειεύεται!

Και όπως αναφέρουν με νόημα -για κάποιους που φοβούνται πως ο ελληνικός πολιτισμός απειλείται από τους πρόσφυγες που αναζητούν στη χώρα μας δικαίωμα στην μόρφωση- "τα ντουβάρια των δικών μας σχολείων στις Σέρρες δεν φοβήθηκαν ποτέ κανέναν κατατρεγμένο και κανέναν πρόσφυγα".

Ο Πανσερραϊκός με τον ρατσισμό ΔΕΝ αστειεύεται!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ:

"Γιατί τα ντουβάρια των δικών μας σχολείων στις Σέρρες δεν φοβήθηκαν ποτέ κανέναν κατατρεγμένο και κανέναν πρόσφυγα... Πόντιοι, Μικρασιάτες, Βλάχοι, Κωνσταντινουπολίτες τότε... Σύριοι, Κούρδοι, Αφγανοί σήμερα...

Πάντα σε όλους θα δίνουν καταφύγιο και ευκαιρίες γιατί αυτή την πόλη πρόσφυγες και κατατρεγμένοι την φτιάξανε και την κάνανε πατρίδα δική τους και των παιδιών τους.

Γι'αυτό ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της εκπροσώπησης της πόλης μας στις δράσεις ευαισθητοποίησης στο Συνασπισμό των Αντιρατσιστικών Πόλεων της Ευρώπης, ECCAR, της UNESCO,οι Σέρρες είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα, που έχει ενταχθεί, πραγματοποιεί στις 16 Οκτωβρίου 2016 το "3ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά του ρατσισμού και της Βίας".

Σε συνεργασία με την FARE που υποστηρίζεται από την FIFA και UEFA τα τελευταία χρόνια. Το τουρνουά μας, θεσμοθετημένο για τα επόμενα χρόνια από τον συνεργαζόμενο οργανισμό, είναι σ όλο τον κόσμο το μοναδικό τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών που έχει την έγκριση των UNESCO- ECCAR- FARE. Υποστηρίζει την δράση μας ο Σύλλογος Ολυμπιονικών Ελλάδος και παράλληλα θα τρέχει η δράση της ΑΣΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΞΑΝΑ του φορέα ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που προτείνεται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Αυτό που θα συλλέξουμε, θα δοθεί στους πρόσφυγες των Σερρών. Τιμητική εκδήλωση στις 11.00 π.μ με την παρουσία της ομάδας μας ΠΑΕ Πανσερραϊκός, παίκτες, προπονητές, Διοίκηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Πανσερραϊκός "τρολάρει" την Δημουλίδου για το Νόμπελ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK