Τρομερό promo video του Πανσερραϊκού για το ματς με τα Χανιά

Ο Πανσερραϊκός μας έχει συνηθίσει πλέον στις εκπλήξεις. Δεν είναι μόνο τα πρωτότυπα ποσταρίσματα στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο facebook, αλλά και η γενικότερη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Football League.

Για τον αγώνα με τα Χανιά, οι υπεύθυνοι του συλλόγου ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό -για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου- promo video όπου σε αυτό παρουσιάζεται η αποστολή της ομάδας για το ματς με την ομάδα των Χανίων, στο οποίο ειρήσθω εν παρόδω θα φιλοξενηθούν στις εξέδρες 600 πρόσφυγες που θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...