Πήρε το ντέρμπι με τον ΟΦΗ ο Άρης

Ένα γκολ του Μιλούνοβιτς στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν αρκετό για τον Άρη έτσι ώστε να κερδίσει 1-0 τον ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη. Φωνάζουν για πέναλτι οι Κρητικοί στο 69ο λεπτό του Μπούρμπου πάνω στον Χαντί (VIDEOS).

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (MOTION TEAM)
milunovic daskalakis MOTIONTEAM

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Άρης μετά το τρίποντο που πήρε κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποίο άφησε πίσω του οκτώ πόντους!

"Χρυσός" σκόρερ ο Λούκα Μιλούνοβιτς στο 11ο λεπτό, όταν ο Ίλιτς του πέρασε με υπέροχο τρόπο τη μπάλα και αυτός περνώντας τον τερματοφύλακα έκανε το 1-0.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις από εκεί και πέρα, με τον Μπαργκάν να χάνει μία σπουδαία ευκαιρία στο 58ο λεπτό για να κάνει δυο τα τέρματα των κίτρινων.

Στο 64' ο βοηθός σωστά έδωσε οφσάιντ τον Παντίδο, ενώ στο 69ο λεπτό η ομάδα της Κρήτης ζήτησε πέναλτι του Μπούρμπου πάνω στον Χαντί.

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία της Stoiximan.gr Football League και όχι μόνο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Παυλίδης, Ανάκογλου (Τζανακάκης 78'), Τάτος (Νέτο 25'), Μιλούνοβιτς (Ντούνης 66'), Μπαργκάν, Ιλιτς.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Παντίδος, Κώτσιος, Κοιλιάρας, Νάστος, Αντουκόρ (Μητρόπουλος 56'), Πάγκαλος (Ράντι 56'), Μιλοσάβλιεβ (Όγκμποε 86'), Χαντί, Βουό.

Σκόρερ: 1-0 (Μιλούνοβιτς 11').

News 24/7

24MEDIA NETWORK