Σπάρτη: Εμείς δεν μπαίνουμε στο άρμα κανενός!

Η Σπάρτη δεν επέλεξε στρατόπεδο και απάντησε σ' εκείνους που την κατηγόρησαν γι' αυτό.

Πολύς ντόρος προκλήθηκε μετά τη στάση της Σπάρτης να μοιράσει το...καρπούζι στην ψηφοφορία της Football League για τους αντιπροσώπους που θα εποπτεύουν τη διαδικασία των εκλογών στην ΕΠΟ.

Η ομάδα της Λακωνίας, στην κεφαλή της οποίας βρίσκεται -ως γνωστόν- ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επέλεξε να ψηφίσει έναν υποψήφιο από κάθε παράταξη, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα η απόφαση αυτή, όπως και άλλων ομάδων, να κατακριθεί από MME.

Σε ανακοίνωσή της, η Σπάρτη επιτέθηκε σ' εκείνους που επιχείρησαν να την εμπλέξουν σε συγκεκριμένα μπλοκ, υποστηρίζοντας ότι στόχος τους ήταν "να δημιουργηθεί κλίμα εις βάρος της ομάδας μας και προσωπικά του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου" και συμπλήρωσαν με κεφαλαία γράμματα πως "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!".

Οι Λάκωνες εξήγησαν πως αυτό που τους απασχολεί είναι "να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να χαρεί ο διψασμένος κόσμος μας ποδόσφαιρο και να βρεθούν επιτέλους οι οικονομικές λύσεις (χορηγοί) για τη διοργάνωση ώστε να είναι βιώσιμες όλες οι "αντίπαλες" ομάδες".

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.