Με Ζάκυνθο η Football League

Με 18 ομάδες θα αρχίσει η Football League αυτήν την εβδομάδα, αφού δικαιώθηκε η Ζάκυνθος στην έφεση που κατέθεσε.

Δεκτή έγινε η έφεση της Ζακύνθου από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με συνέπεια να αγωνιστεί κανονικά στη Football League της νέας σεζόν.

Η Ομοσπονδία είχε αρνηθεί αρχικά την έκδοση δελτίων σε 25 παίκτες του συλλόγου, αφού οι άνθρωποι της ομάδας κατέθεσαν τα παράβολα μία ημέρα μετά από τη λήξη της προθεσμίας.

Παρ' όλα αυτά, η Ζάκυνθος κυνήγησε το ζήτημα, με υπέρ της παρέμβαση από ΠΣΑΠ και Football League και εν τέλει δικαιώθηκε, όπως ενημέρωσε στον λογαριασμό της στο facebook.

Η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της Ζακύνθου στη νέα σεζόν είναι η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη την Κυριακή.

Το μήνυμα

"Κανονικά στη Ριζούπολη! Έκκληση κάνουμε σε όλους τους Ζακυνθινούς της πρωτεύουσας να βρεθούν την Κυριακή στο πλευρό της ομάδας μας. Όπως αναμενόταν η αλήθεια και το δίκαιο έλαμψαν στην σημερινή απόφαση του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ".

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.