1ος γύρος: Προκρίθηκαν Καλλιθέα και Αχαρναϊκός

Καλλιθέα και Αχαρναϊκός ξεπέρασαν τα εμπόδια των Αγροτικού Αστέρα και Τρικάλων αντίστοιχα, με συνέπεια να προκριθούν στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

1ος γύρος: Προκρίθηκαν Καλλιθέα και Αχαρναϊκός
Καλλιθέα INTIME SPORTS

Η Καλλιθέα επικράτησε 2-0 του Αγροτικού Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο για το 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Νίκος Παντέλης υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει τον Στέφανο Μουχτάρη (αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού) με τον Τσώνη λίγο πριν από τη σέντρα, ωστόσο το χαμόγελο επανήλθε στο πρόσωπό του, όταν ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 43' (σ.σ. το εκτέλεσε δύο φορές, αφού την πρώτη ο διαιτητής έδειξε επανάληψη).

Με εξαίρεση μία καλή ευκαιρία του Στέφανου Καπία στο 31ο λεπτό, ο Αγροτικός Αστέρας δεν απείλησε, δεδομένου ότι στη φάση του 43' αποβλήθηκε ο Δημήτρης Σκλιοπίδης και η Καλλιθέα κλείδωσε την πρόκριση στο 60' με εξ επαφής προσπάθεια του Μιχάλη Φράγκου, έπειτα από ασίστ του Αρναρέλλη.

Καλλιθέα (Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Τσώνης, Ρουσάκης, Τεγούσης, Φράγκος (69' Λουκάνοβιτς), Αρναρέλλης, Μπούζας (84' Μπέλης), Τζάκσον (62' Κατσικογιάννης).

Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης (65' Οικονόμου), Βελλίνης, Γ. Θεοδωρίδης (61' Κ. Θεοδωρίδης), Γέσιτς, Κουτσοσπύρος.

1ος γύρος: Προκρίθηκαν Καλλιθέα και Αχαρναϊκός
Αχαρναϊκός INTIME SPORTS

Υπό το βλέμμα περίπου 2.500 θεατών, καθώς και του Αλέξη Κούγια, ο Αχαρναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τα Τρίκαλα και χάρη στο 1-0 της πρώτης αναμέτρησης προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα κατέγραψε υψηλό ποσοστό κατοχής και κέρδισε αρκετά κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο με εξαίρεση μία κεφαλιά του Νταλί Γκμπαλέ στο 40ό λεπτό, δεν έχασε καλές ευκαιρίες.

Οι δύο αντίπαλοι είχαν από μία αξιόλογη στιγμή στο δεύτερο μέρος (οι γηπεδούχοι στο 60' με τον Παναγιώτη Ζώνα, οι φιλοξενούμενοι στο 81' με τον Μιχάλη Μαρή), ενώ στα τελευταία λεπτά το άγχος κυρίευσε τους παίκτες των Τρικάλων, με συνέπεια να παραμείνει το 0-0 μέχρι τέλους.

Τρίκαλα (Βαζάκας): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς (67' Δουκάκης), Στεβάνοβιτς (49' Βάσκες), Κουσκουνάς, Γκονσάλες (77' Βανγκέλι), Γκμπαλέ.

Αχαρναϊκός (Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Ταμπάκης (70' Καλογερόπουλος), Φιγκέιρα (79' Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (61' Αθανασίου), Ιωαννίδης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK