Ξέσπασε με 7άρα η ΑΕΚ στη Λάρισα

Πάρτι έκανε η ΑΕΚ στο Αλκαζάρ, διαλύοντας τον Απόλλωνα Λάρισας με 7-0 για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και "κλείδωσε" την πρόκριση στην επόμενη φάση. Υπήρχαν όμως δύο γεγονότα στο ματς που ήταν ακόμη πιο σημαντικά κι από την έκταση του σκορ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ως ευκαιρία για... ξεμπούκωμα είδαν στην ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και τον έκαναν... σκόνη με 7-0. To είχε ανάγκη αυτό η Ένωση που αγνοούσε τη χαρά της νίκης για τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Ωστόσο ακόμη πιο σημαντικό κι από την επτάρα ήταν το γκολ του Σέρχιο Αραούχο. Κι αυτό γιατί ήταν το δεύτερο φετινό γκολ του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος μοιάζει σκιά του καλού περσινού του εαυτού. Εννέα ολόκληρα ματς είχε να βρει δίχτυα και το κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο μετά από υπέροχη ασίστ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Το δεύτερο εξίσου σημαντικό που κρατάει η Ένωση από αυτό το ματς ήταν η επανεμφάνιση του Γιώργου Γιακουμάκη με τα "κιτρινόμαυρα". Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Αραούχο και αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τις αρχές Αυγούστου όταν και τραυματίστηκε σοβαρά.

Πολύ καλό ματς έκανε ο Μπακασέτας ο οποίος έβγαλε τρεις ασίστ και πέτυχε και ένα φανταστικό γκολ με σουτ εκτός περιοχής, ενώ φυσικά και ο Λάζαρος με τα δύο γκολ και την ασίστ που μοίρασε στον Αραούχο. Τα υπόλοιπα γκολ της ΑΕΚ πέτυχαν οι Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς και Τρίστασον. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Χιμένεθ εξασφάλισε και την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

AΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης):Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Τσιλούλης (46' Καρακατσάνης), Λαμπρόπουλος (65' Σκούπρας), Μίλιτς, Τζάνης, Μαυριάς (46' Διβανές).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (46' Βινίσιους), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Τρίστασον, Χριστοδουλόπουλος (54' Ροντρίγκες), Αραούχο (65' Γιακουμάκης).

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1.ΑΕΚ 6 (9-0)

2. Λαμία 3 (1-2)

3. Απόλλων Λάρισας 3 (2-8)

4.Καλλιθέα 0 (1-3)

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK