Ανατροπή σε 17 λεπτά και πρόκριση ο Λεβαδειακός

Έστω το βαθμό της ισοπαλίας ήθελε ο Απόλλων Πόντου από τον Λεβαδειακό για να προκριθεί κι αν και προηγήθηκε, είδε τους Βοιωτούς να κάνουν την ανατροπή και με το 2-1 να παίρνουν εκείνοι την πρόκριση. Νίκη του Παναιγιάλειου με 1-0 κόντρα στον αδιάφορο Πανιώνιο.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ) EUROKINISSI

Μόλις 17 λεπτά χρειάστηκαν στο Λεβαδειακό προκειμένου να κάνει την απόλυτη ανατροπή κόντρα στον γηπεδούχου Απόλλωνα Πόντου και να πάρει τελικά την πρόκριση από τον όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Απόλλων χρειαζόταν έστω το βαθμό της ισοπαλίας για να προκριθεί και άνοιξε το σκορ στο 55' με τον Σαμαρά, όμως είδε τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν αρχικά με πέναλτι του Μπελγκαζουανί στο 70' και με τον Νιασέ στο 87' και να παίρνουν τη νίκη πρόκριση με 2-1!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):Καλογεράκης, Γεωργιάδης,Αμαραντίδης(62' Λιόνης),Συμελίδης,Ν'Λουντούλου,Καλογέρης,Καπίας,Κυβελίδης(75' Ντούνγκα),Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμάρας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΖοζέΑνιγκό):Επασί, Καραχάλιος, Ζαραδούκας, Φαβάρο, Αντιλέου, Μεντί, Ομπιόρα, Νιάσε, Μπελγκαζουανί(88' Μητρόπουλος), Καθάριος (62' Γιουσούφ), Τόνι Σίλβα (52' Ιωαννίδης).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο άλλο ματς που διεξαγόταν την ίδια ώρα, δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Πανιώνιος έχοντας ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, κατέβηκε αδιάφορος στην έδρα του Παναιγιάλειου με αρκετές αλλαγές και είδε τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 χάρη σε τέρμα του Κόκκορη. Μάλιστα η ομάδα του Αιγίου αγωνιζόταν με 10 παίκτες από 58ο λεπτό μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κοντοχρήστου.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Α. Σπυρόπουλος):Αθανασίου, Ρέλλας. Κοντοχρήστος. Στίκας, Βλάχος (60' Σαραμαντάς), Μπρους, Γαβριηλίδης (46' Ντέμος), Κριστέτο (76' Κανάλς), Γκούφας (62' Γκούφα), Κόκκορης, Σταματής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Γρηγορίου):Μπαντής, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Κάργας, Πινιώτης, Βουκελάτος (60' Γεσίλ), Σαββίδης, Μασούρας, Γλυνός (46' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK