Ο Πέλκας είχε κέφια και ο ΠΑΟΚ ξέσπασε στον Αιγινιακό

Πανηγυρική πρόκριση στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας με όμορφο ποδόσφαιρο και μπόλικα γκολ για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Αιγινιακό, καθώς επικράτησε 5-0 και είδε παίκτες ο Ελ Καντουρί και ο Πρίγιοβιτς να... ξεμπουκώνουν (VIDEO).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
pelkas limnios EUROKINISSI

Ακόμα και η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ διαθέτει τέτοια ποιότητα που αντίπαλοι όπως ο Αιγινιακός δεν μπορούν να τον δυσκολέψουν. Έτσι αυτό το 5-0 μοιάζει φυσιολογικό αποτέλεσμα, από τη στιγμή που παίκτες οι οποίοι απογοήτευσαν το προηγούμενο διάστημα έπιασαν καλή απόδοση στο "Καυτανζόγλειο".

Ο Δημήτρης Πέλκας μπήκε με... κέφια στην αναμέτρηση και... τάισε τον Δημήτρη Λημνιό στο 6ο λεπτό, με τον 19χρονο άσο να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του "δικέφαλου". Στο 53ο λεπτό ο Πέλκας πέρασε καταπληκτική κάθετη μπαλιά στον Πρίγιοβιτς και ο Σέρβος με όμορφο πλασέ έβαλε... τέλος στη σεμνή τελετή.

Οι αλλαγές και η ανάγκη του ΠΑΟΚ για μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη έφερε... βροχή από γκολ. Στο 67' ξανά ο Πρίγιοβιτς σκόραρε μετά από όμορφη πάσα του Μακ, ενώ στο 71' ο Ελ Καντουρί έκανε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Σάκχοφ με κεφαλιά μετά από γύρισμα του Σαμπράνο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ανδρικόπουλος, Γκατσολάρι (64' Ζούρκος), Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος (69' Τσολακίδης), Ντόγος (56' Φουρτζιού), Δωματάς, Καρακώστας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Μαουρίσιο (56' Κάτσε), Σάχοφ, Πέλκας (61' Μακ), Πρίγιοβιτς, Λημνιός, Βρακάς (64' Ελ Καντουρί).

Σκόρερ: 0-1 (6' Λημνιός ), 0-2 (53' Πρίγιοβιτς), 0-3 (67' Πρίγιοβιτς), 0-4 (71' Ελ Καντουρί), 0-5 (82' Σάκχοφ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1) ΠΑΟΚ 9 (8-1)

2) Απόλλων Πόντου 3 (1-1)

3) Λεβαδειακός 3 (6-2)

4) Αιγινιακός 0 (0-11)

* Την Πέμπτη στις 17:15 παίζουν Απόλλων Πόντου - Λεβαδειακός για την... πρόκριση.









News 24/7

24MEDIA NETWORK