ΠΑΣ-ας στο "Βικελίδης" ο Σολτάνι!

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το κυπελλικό Άρης - ΠΑΣ με τους φιλοξενούμενους έπειτα από το τελικό 1-1 να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, παίζοντας μάλιστα και με παίκτη λιγότερο από το 36'.

ΠΑΣ-ας στο "Βικελίδης" ο Σολτάνι!

Ματσάρα στο "Βικελίδης" με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΣ σ' ένα ματς δίχως... αύριο στο Κύπελλο για τον ηττημένο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, ευνοήθηκαν από την αποβολή του Καρανικά μόλις στο 36' και στο 60' κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Μιλούνοβιτς. Το τέρμα αυτό "χάριζε" στους κίτρινους την πρόκριση, ωστόσο υπολόγισαν χωρίς τον γυρολόγο του Βορρά, Καρίμ Σολτάνι ο οποίος στο 72' ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε το "εισιτήριο" στον μάχιμο ΠΑΣ.

Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι και να συνεχίσει και στο Κύπελλο το σερί του όπως στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ωστόσο όταν η μπάλα... έκαιγε δεν ανταποκρίθηκε σωστά και το πλήρωσε από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

ΑΡΗΣ (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Μαραγκός (83' Καπνίδης), Νίκιτς (76' Πλατέλλας), Παυλίδης, Λώττας (46' Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν, Κάσσος, Μιλούνοβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (68' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (70' Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιδάλ (41' Ναδάλες), Πέδρο Κόντε, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK