"Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε μόνο για το Κύπελλο"

H AEK είναι διατεθειμένη να πάει στη συνάντηση με τον Κοντονή φτάνει στην ατζέντα να υπάρχει η ουσιαστική συζήτηση για βελτίωση του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας και αλλαγή της ΕΠΟ, ζητήματα πιο σοβαρά από τη συνέχεια -ή όχι- του Κυπέλλου.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν αρκετά σενάρια σε σχέση με την επικείμενη συνάντηση των ισχυρών ανδρών των ομάδων με τον Σταύρο Κοντονή, η οποία αποφασίστηκε στο άτυπο Δ.Σ. των ιδιοκτητών στη Super League την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με τη φημολογία, ο Γιώργος Μποροβήλος έστειλε επιστολή τον Υφυπουργό Αθλητισμού με τη θεματολογία της συνάντησης, ωστόσο σε αυτή υπήρχε μόνο το ενδεχόμενο της συνέχειας του Κυπέλλου ως μοναδικό θέμα προς συζήτηση.

Περιμένουν να μάθουν επίσημα το περιεχόμενο της ατζέντας στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ περιμένουν να δουν το ακριβές αντικείμενο της συνάντησης προκειμένου να αποφασίσουν για το αν θα δώσουν το "παρών". Αυτό γιατί στην "Ένωση" θεωρούν πως είναι τελείως άτοπο στη μοναδική συζήτηση των εκπροσώπων των ομάδων με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να συζητηθεί το θέμα του Κυπέλλου, το οποίο είναι μόλις ένα μικρό μέρος των όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτως ή άλλως δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με τη βασική αιτία της διακοπής του θεσμού ενώ η ένταση και η καχυποψία δεν έχουν μειωθεί.

"Λάθος να μετατοπίζεται το πρόβλημα του ποδοσφαίρου στο Κύπελλο"

Όπως και να έχει η θέση της "Ένωσης"  είναι πως είναι λάθος να μετατοπίζεται το τεράστιο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην πιθανότητα να συνεχιστεί το κύπελλο ή όχι. Οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν κάποια ένσταση για να συνεχιστεί ο θεσμός, αλλά δεν θεωρούν ότι η κουβέντα γύρω από αυτό το ζήτημα αφορά τη ρίζα του προβλήματος.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!