"Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε μόνο για το Κύπελλο"

H AEK είναι διατεθειμένη να πάει στη συνάντηση με τον Κοντονή φτάνει στην ατζέντα να υπάρχει η ουσιαστική συζήτηση για βελτίωση του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας και αλλαγή της ΕΠΟ, ζητήματα πιο σοβαρά από τη συνέχεια -ή όχι- του Κυπέλλου.

"Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε μόνο για το Κύπελλο"
Μελισσανίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν αρκετά σενάρια σε σχέση με την επικείμενη συνάντηση των ισχυρών ανδρών των ομάδων με τον Σταύρο Κοντονή, η οποία αποφασίστηκε στο άτυπο Δ.Σ. των ιδιοκτητών στη Super League την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με τη φημολογία, ο Γιώργος Μποροβήλος έστειλε επιστολή τον Υφυπουργό Αθλητισμού με τη θεματολογία της συνάντησης, ωστόσο σε αυτή υπήρχε μόνο το ενδεχόμενο της συνέχειας του Κυπέλλου ως μοναδικό θέμα προς συζήτηση.

Περιμένουν να μάθουν επίσημα το περιεχόμενο της ατζέντας στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ περιμένουν να δουν το ακριβές αντικείμενο της συνάντησης προκειμένου να αποφασίσουν για το αν θα δώσουν το "παρών". Αυτό γιατί στην "Ένωση" θεωρούν πως είναι τελείως άτοπο στη μοναδική συζήτηση των εκπροσώπων των ομάδων με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να συζητηθεί το θέμα του Κυπέλλου, το οποίο είναι μόλις ένα μικρό μέρος των όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτως ή άλλως δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με τη βασική αιτία της διακοπής του θεσμού ενώ η ένταση και η καχυποψία δεν έχουν μειωθεί.

"Λάθος να μετατοπίζεται το πρόβλημα του ποδοσφαίρου στο Κύπελλο"

Όπως και να έχει η θέση της "Ένωσης" είναι πως είναι λάθος να μετατοπίζεται το τεράστιο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην πιθανότητα να συνεχιστεί το κύπελλο ή όχι. Οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν κάποια ένσταση για να συνεχιστεί ο θεσμός, αλλά δεν θεωρούν ότι η κουβέντα γύρω από αυτό το ζήτημα αφορά τη ρίζα του προβλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK