Επίθεση της ΑΕΚ στην ΕΠΟ: "Έχετε τελειώσει και δεν σας το έχουν πει…"

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της ΕΠΟ, μετά την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει διαφορετικούς βοηθούς στον Τάσο Σιδηρόπουλο από τους δικούς του.

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ επιτίθεται στην ΕΠΟ και στον πρόεδρο της, Γιώργο Γκιρτζίκη, ύστερα από την απόφαση της δεύτερης να ορίσει διαφορετικούς βοηθούς στον Τάσο Σιδηρόπουλο σε σχέση με τη διαιτητική ομάδα του.

Οι "κιτρινόμαυροι" μιλούν για "μπόχα και δυσωδία της διοίκησης Γκιρτζίκη", κάνουν λόγο για "ύπουλη και εξοργιστικά ανόητη μεθόδευση", ενώ ζητούν από τους διοικούντες την Ελληνική Ομοσπονδία να "συμμορφωθούν όσο ακόμα είναι καιρός".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η μπόχα και η δυσωδία της διοίκησης Γκιρτζίκη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο εθισμός στην ανομία είναι τόσο μεγάλος, ώστε δεν επέτρεψε στους ανθρώπους που έχουν διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο στα πέρατα της οικουμένης ούτε να σεβαστούν όσα οι ίδιοι συμφώνησαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κύριοι, θα πρέπει να καταλάβετε ότι ο καιρός που μπορούσατε να κάνετε ό,τι γουστάρετε χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν προκαλώντας βάναυσα τη φίλαθλη κοινή γνώμη, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Εχετε τελειώσει και δεν σας το έχουν πει…

Και φυσικά αν νομίζετε ότι η ΑΕΚ θα αποδεχθεί την ύπουλη και εξοργιστικά ανόητη μεθόδευσή σας με τον ετσιθελικό ορισμό των βοηθών του διαιτητή Σιδηρόπουλου που σας είναι βολικοί και εξυπηρετούν τα σχέδιά σας, είστε πολύ γελασμένοι.

Εμείς ως πρόβατα επί σφαγή σε έναν τελικό στον οποίο σκεφτήκατε να αναδείξετε ως πρωταγωνιστές διακεκριμένους θαμώνες των σουιτών του γηπέδου «Καραϊσκάκης» δεν σκοπεύουμε να πάμε. 

Δεν περιμέναμε βεβαίως να αλλάξετε στα τελευταία σας στο ποδόσφαιρο! Περιμέναμε απλώς να δείχνατε τη στοιχειώδη εξυπνάδα, προκειμένου να καταλάβετε ότι τα όργανα της παρανομίας και της ασυδοσίας έχουν αρχίσει να σιγούν!

Σας είναι δύσκολο να κάνετε για μία φορά το σωστό, αλλά πλέον δεν έχετε την ευχέρεια να πράξετε κάτι το διαφορετικό! Συμμορφωθείτε όσο ακόμα είναι καιρός! Ή καλύτερα όσος καιρός ακόμα σας μένει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κοντονής: "Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, θ' αποφασίσω εγώ..."
Ισχυρή πιθανότητα να πάει Κυριακή ο τελικός