Δεν ήρθε η αναγέννηση για την ΑΕΚ

Αν και προηγήθηκε 2-0 με δύο γκολ του Πέκχαρτ, η ΑΕΚ απέτυχε να νικήσει την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και να εξασφαλίσει πρόωρα την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (2-2 το τελικό σκορ) και έχασαν ευκαιρία για την ολική ανατροπή. Σε πολύ κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος.

Δεν ήρθε η αναγέννηση για την ΑΕΚ

Ο Πέκχαρτ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ένωση με δύο τέρματα στο 36ο και στο 47ο λεπτό. Κάπου εκεί, η ΑΕΚ... αποχώρησε από το γήπεδο. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος αλλά και το πάθος των γηπεδούχων, ανέτρεψαν τα δεδομένα με την ισοφάριση να προκύπτει από δύο κεφαλιές. Την πρώτη από τον Τζέκο στο 67΄ και τη δεύτερη από τον Μάιγκα στο 76΄. Κι όλα αυτά ενώ υπήρξαν και δύο σωτήριες επεμβάσεις του Γιάννη Ανέστη στο 63΄ σε εξ επαφής πλασέ του Ξέρρα και στο 70'σε σουτ του Τζέκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μοράις πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, βάζοντας στην αρχική 11άδα τους μικρούς, Τσέλιο και Γιαννούτσο που άφησαν καλές εντυπώσεις.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος (46΄ Τσιλούλης), Φέτσης, Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης (82΄ Τσόπελας), Ντιατά (56΄ Ξέρρας).

AEΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιαννούτσος, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (79΄ Αλμέιδα), Ροντρίγκες (86΄ Αραβίδης), Ζόριτς (67΄ Ντίντακ), Πέκχαρτ.

6ος όμιλος (Βαθμολογία)

1. ΑΕΚ 4β.

2. Λαμία 3β.

3. Αναγέννηση Καρδίτσας 1β.

4. Κέρκυρα 0β.

*Λαμία και Κέρκυρα έχουν από ένα ματς

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK