Ο Ντέμης άδειασε Βράνιες!

Τι κι αν η (κάτοχος του Κυπέλλου) ΑΕΚ προκρίθηκε 2η σερί σεζόν στον Τελικό, ο Νικολαίδης δεν χαρίστηκε ούτε στον Χιμένεθ, ούτε στους παίκτες της για την εμφανιση ενώ τα έχωσε στον Βόσνιο!

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (EUROKINISSI)
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρώην άσος και πρόεδρος της ΑΕΚ, με ανάρτησή του στο facebook μόλις λίγη ώρα μετά την λήξη του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ δεν...μάσησε τα λόγια του λόγω της πρόκρισης. Με το δικό του...στυλ πανηγύρισε για αυτή ( "σε μία κακή χρονιά, η ΑΕΚ κατάφερε τους τελευταίους μήνες να δώσει χαρά στον κόσμο της. Σε μας") κι αφού πρώτα έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα, μετά καυτηρίασε την απόδοση της αλλά κυρίως την συμπεριφορά του Ογκνιεν Βρανιες, στο γήπεδο αλλά και στα social media.

Συγκεκριμένα ο Ντέμης αφού επισήμανε πως ήταν το χειρότερο ματς από όλους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, Σιδηρόπουλο) και υποστήριξε πως η ΑΕΚ έπαιξε βασικά για να καταστρέψει το παιχνίδι του Ολυμπιακού φρόντισε να...περιποιηθεί τον Βόσνιο αμυντικό τηςτόσο για τον Σεμπά όσο και για το εκτός φάσης κτυπημά του στον Μάριν, στο ξεκίνημα του ματς.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Ντέμη Νικολαίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την πρόκριση! Το χειρότερο ματς που έχουμε δει από όλους. Ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητή. Εμείς παίξαμε για να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να παίξει. Ο Ολυμπιακός μετά την αλλαγή των Ανσαριφάρντ και Καμπιάσο, άφησε το παιχνίδι στην τύχη. Για τον Βράνιες.. τι να πω. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν θα ήθελα να χλευάζουν τον αντίπαλο στα social media, ούτε να χτυπούν εκτός φάσης. Σε μία κακή χρονιά, η ΑΕΚ κατάφερε τους τελευταίους μήνες να δώσει χαρά στον κόσμο της. Σε μας”.

Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK