Ο Σιμόες δεν είχε μόνο κάκωση και δεν θα χάσει μόνο τον Παναιτωλικό

Το πρόβλημα στον τετρακέφαλο που αποκόμισε ο Αντρέ Σιμόες αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό απ' όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΣΙΜΟΕΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Σιμόες EUROKINISSI

Η κάκωση στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού έγινε θλάση και ο Αντρέ Σιμόες δεν θα λείψει μονάχα από το ματς κυπέλλου στο Αγρίνιο, το πρώτο για τη φάση των 16, με τον Παναιτωλικό.

Ο Πορτογάλος χαφ διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση β' βαθμού, κάτι που αυτομάτως τον φέρνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 20 ημέρες. Ίσως αν είχε βγει εκτός γηπέδου μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στον αγώνα με τον Απόλλωνα, είχε αποτρέψει τη σοβαρότερη ζημιά. Είχαν γίνει όμως τρεις αλλαγές και ο Σιμόες προτίμησε να μην αφήσει τους συμπαίκτες του.

Ό,τι κι αν έγινε δεν αλλάζει. Αυτό που πλέον οφείλει να κάνει είναι ν' ακολουθήσει κατά γράμμα το πρόγραμμα του. Δεν προβλέπεται πάντως να προλάβει τα διαδοχικά ματς με τον Παναιτωλικό το πρώτο 10ήμερο του νέου χρόνου. Λογικά θα επιστρέψει κόντρα στον ΠΑΣ, στις 14/1.

Προς το παρόν τον Χιμένεθ τον απασχολεί τι θα συμβεί την Τετάρτη. Μαζί του θα έχει τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσο, Τζανετόπουλο, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Κονέ, Γιούση, Κλωναρίδη, Μπακασέτα, Γιακουμάκη, Αραούχο και Αντωνίου. Εκ των οποίων θ' αποκλείσει έναν.

Εκτός οι Βράνιες και Τσόσιτς λόγω των θεμάτων που αντιμετωπίζουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK