Το γκολ του Λάζαρου έγινε golazo και έφτασε μέχρι Βραζιλία και Αργεντινή!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν έγινε μόνο θέμα στην Ευρώπη αλλά είδε τη φήμη του να φτάνει μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με το μαγικό του να βαφτίζεται "golazo".

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πόσες φορές έχουμε δει στο παρελθόν παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος ή Κυπέλλου να φιγουράρει στα διεθνή μίντια και μάλιστα εκτός Ευρώπης, χωρίς το συγκεκριμένο ματς να έχει μπει στη "μαύρη λίστα" λόγω επεισοδίων;

Η αλήθεια είναι πως το φαινόμενο αυτό είναι σπάνιο. Από το βράδυ της Τετάρτης πάντως, στην ξεχωριστή αυτή λίστα με τα ματς που συζητήθηκαν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα για... καλό λόγο ήταν και το ματς της ΑΕΚ με την ΑΕΛ ελέω... Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ένωσης έγινε κράμα" Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιούρι Τζορκαέφ και το γκολ του έγνε αντικείμενο διθυραμβικών σχολίων σε Βραζιλία και Αργεντινή.

Διαβάστε και θα καταλάβετε...

OLE (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)

Πιρουέτα και golazo στην Ελλάδα. Κοίτα τι έκανε ο Χριστοδουλόπουλος της ΑΕΚ κατά της Λάρισας στο τοπικό Κύπελλο. Φοβερό. Ο Χριστοδουλόπουλος της ΑΕΚ ήταν ο ήρωας της ομάδας του στον ημιτελικού του ελληνικού Κυπέλλου.

Γκολ στο τέλος που έστειλε την ομάδα του στον τελικό, το οποίο που επιτεύχθηκε μάλιστα με εντυπωσιακή πιρουέτα. Αδύνατον να τον έβγαζε ο τερμαφύλακας. Κοίτα το.

Το γκολ του Λάζαρου έγινε golazo και έφτασε μέχρι Βραζιλία και Αργεντινή!

ESPORTE (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

Στον πρώτο ημιτελικό η Λάρισα είχε νικήσει 2-1 εντός έδρας. Κάτι που σήμαινε πως όσον αφορά στο στόχο της, η ΑΕΚ το είχε πάρει απόφαση. Το ρολόι είχε ξεπεράσει το 48ο λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο και απέμενε ελάχιστη ώρα για το φινάλε.

Την ώρα της σιωπής, ο Χριστοδουλόπουλος υποδέχτηκε τη μπάλα με το στήθος, έγειρε το σώμα του και έκανε το ψαλιδάκι. Η μπάλα πήρε δύναμη και κατέληξε στα δίχτυα.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως αν και υπήρχε ένα λεπτό αγώνα ακόμα ο διαιτητής δεν μπορούσε να κρατήσει άλλες καθυστερήσεις. Οι παίκτες και οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου εισέβαλαν στο γήπεδο και πανηγύρισαν ένα από τα πιο απίστευτα γκολ της εβδομάδας.

Το γκολ του Λάζαρου έγινε golazo και έφτασε μέχρι Βραζιλία και Αργεντινή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK