Τρολ ο Μάγγος για ΑΕΚ: "Δεν διαφέρει από την Αναγέννηση Καρδίτσας"

Δεν της έφτανε η γιούχα από τους οπαδούς της στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, η ΑΕΚ δέχτηκε και το... τρολάρισμα του αντίπαλου προπονητή.

Τρολ ο Μάγγος για ΑΕΚ: "Δεν διαφέρει από την Αναγέννηση Καρδίτσας"

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Μάγγος υποστήριξε πως δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ομάδα του και την ΑΕΚ, καθώς η ψαλίδα έχει μικρύνει σημαντικά, ενώ δήλωσε υπερήφανος που προσέφερε τέτοια χαρά στον τόπο του.

"Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ΑΕΚ και Καρδίτσα. Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Football League και Super League. Έχει κλείσει η ψαλίδα. Μπήκα στα αποδυτήρια και είπα στα παιδιά πως μπορούμε να πάρουμε ακόμα και την νίκη. Με κοίταξαν περίεργα οι παίκτες μου, αλλά εγώ το πίστευα.

Είμαι υπερήφανος που έδωσα χαρά στον τόπο μου. Είμαστε ένας σύλλογος με μηδαμινά έσοδα, με έναν πρόεδρο που τρέχει για όλους και για όλα. Η Αναγέννηση έχει μέταλλο κι είναι μία οικογένεια. Όταν είσαι ΑΕΚ δεν μπορείς να χάσεις, ακόμα κι αν έχεις ελλείψεις. Επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου", δήλωσε ο προπονητής της Αναγέννησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK