Χιμένεθ: "Ανατριχιάζω με τον κόσμο της ΑΕΚ"

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στην στήριξη των φίλων της ΑΕΚ και στην Κρήτη, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, λόγω της τακτικής του Πλατανιά.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
jimenes EUROKINISSI SPORTS

"Πρώτα από όλα συγχαρητήρια παίκτες για συμπεριφορά τους και την εικόνα τους. Το σύστημα το λιγότερο σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια. Το μόνο που θέλω οι παίκτες μου πάντα να επιδιώκουν νίκη", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το παιχνίδι κατέληξε να είναι άσχημο σε θέαμα γιατί ο αντίπαλος μας ανάγκασε να παίξουμε διαφορετικά από ότι παίζουμε. Κάθε ματς επιφυλάσσει και κάτι διαφορετικό".

Για την μέτρια εικόνα της ΑΕΚ, είπε: "Το γήπεδο που δεν ευνοεί, ο Πλατανιάς είναι αντίπαλος που πολύ δυνατά, αλλά η ΑΕΚ ξέρει να βγάζει το φράκο και να βάζει τη φόρμα εργασίας. Σήμερα ήταν πολλοί οι παράγοντες που θα μπορούσαμε να χάσουμε.

Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σήμερα, αλλά αν πηγαίναμε για καλό ποδόσφαιρο θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει. Ρόλο έπαιξε και ο διαιτητής που σφύριζε συνέχεια φάουλ, είναι δύσκολο να παιχτεί καλό παιχνίδι έτσι".

Για την παρουσία των φίλων της Ένωσης, είπε: "Πάντα ανατριχιάζω όταν βλέπω αυτή την υποστήριξη του κόσμου. Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω. Η παρουσία τους είναι πάντα σημαντική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK