Χιμένεθ: "Ανατριχιάζω με τον κόσμο της ΑΕΚ"

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στην στήριξη των φίλων της ΑΕΚ και στην Κρήτη, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, λόγω της τακτικής του Πλατανιά.

"Πρώτα από όλα συγχαρητήρια παίκτες για συμπεριφορά τους και την εικόνα τους. Το σύστημα το λιγότερο σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια. Το μόνο που θέλω οι παίκτες μου πάντα να επιδιώκουν νίκη", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το παιχνίδι κατέληξε να είναι άσχημο σε θέαμα γιατί ο αντίπαλος μας ανάγκασε να παίξουμε διαφορετικά από ότι παίζουμε. Κάθε ματς επιφυλάσσει και κάτι διαφορετικό".

Για την μέτρια εικόνα της ΑΕΚ, είπε: "Το γήπεδο που δεν ευνοεί, ο Πλατανιάς είναι αντίπαλος που πολύ δυνατά, αλλά η ΑΕΚ ξέρει να βγάζει το φράκο και να βάζει τη φόρμα εργασίας. Σήμερα ήταν πολλοί οι παράγοντες που θα μπορούσαμε να χάσουμε.

Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σήμερα, αλλά αν πηγαίναμε για καλό ποδόσφαιρο θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει. Ρόλο έπαιξε και ο διαιτητής που σφύριζε συνέχεια φάουλ, είναι δύσκολο να παιχτεί καλό παιχνίδι έτσι".

Για την παρουσία των φίλων της Ένωσης, είπε: "Πάντα ανατριχιάζω όταν βλέπω αυτή την υποστήριξη του κόσμου. Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω. Η παρουσία τους είναι πάντα σημαντική".

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.