Μήπως ο Μασούντ να πληρώνεται και για βοηθός του Χιμένεθ;

Ο Χιμένεθ επέμενε να έρθει στην ΑΕΚ ο Μασούντ από τον περασμένο Οκτώβρη. Του τον έφεραν και τώρα ο Ισπανός εκτός από έναν έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή βρήκε κι έναν... έξτρα βοηθό, πέρα με τον ικανότατο Ουφάνο, εντός όμως των τεσσάρων γραμμών.

Μήπως ο Μασούντ να πληρώνεται και για βοηθός του Χιμένεθ;

Το ντεμπούτο του Σοτζέι Μασούντ στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ σήκωσε... σκόνη.

Σε αυτό το πρώτο δείγμα γραφής ο Ιρανός, παρότι 33 πλέον, επιβεβαίωσε τον κανόνα της... αλάνας: " Δεν πάει να είναι και 100, αν το ξέρει το τόπι... "

Πράγματι, τα αγγίγματα του Μασούντ στη μπάλα ήταν παρόμοια με τις στιλιστικές του απόψεις. Περιείχαν φινέτσα και δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στην, ήδη "πληγωμένη" από την ΑΕΚ, άμυνα του Παναιτωλικού (σ.σ. σε τρία ματς, εννέα γκολ δεν τα λες και λίγα).

Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον κόσμο που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (9/1) στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αδιάφορη κυπελλική αναμέτρηση ήταν η διάθεση με την οποία ο Μασούντ προσέγγισε όλο το παιχνίδι, τακτικά, πέρα από τις πάσες και τις ντρίμπλες δηλαδή.

Ο τρόπος του πρώην "κυανανέρυθρου" ήταν σαν να έπαιζε στην Ένωση... χρόνια. Άνετος με τους συμπαίκτες του, έδινε οδηγίες μέχρι και στους αμυντικούς, ειδικότερα στους μικρότερους σε ηλικία, όπως π.χ στο Γιαννούτσο.

Αρκετές συμβουλές από τον Ιρανό πήρε και ο Γιακουμάκης για τις κινήσεις του στην επίθεση. Δεν ήταν λίγες άλλωστε οι φορές που ο Μασούντ έπαιζε τη μπάλα στο νεαρό φορ και ζητούσε αμέσως την πάσα για να ανοίξει στα πλάγια.

Το ΟΑΚΑ δεν είχε κόσμο, οπότε ακουγόταν εύκολα ότι ο 33χρονος trequartista παρακινούσε τους συμπαίκτες του να δίνουν τη μπάλα με μία.

Όσα λεπτά αγωνίστηκε δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες κάθε φορά που δεν παιζόταν ματς. Στα πλάγια, στις στημένες φάσεις, στα ελεύθερα ο Σοτζέι... έφτιαχνε την επίθεση, καθοδηγούσε και τους αμυντικούς. Ένας ακόμη Ουφάνο δηλαδή για τον Χιμένεθ. Και ο Ισπανός βοηθός δεν χάνει κιόλας. Έχει 6/6 μετά την τιμωρία του Μανόλο. Λέτε να του βγει και ο Μασούντ τόσο αποτελεσματικός;

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ...

Ο για πολλούς... μυστήριος Μασούντ είχε κέφια και στη μεικτή ζώνη. Ήρθε να παραλάβει το βραβείο του MVP το οποίο δεν έπαψε να χαϊδεύει λεπτό, ενώ το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη του συνεχώς.

Συνέχεια στην VIP ζώνη του ΟΑΚΑ, εκεί που οι ποδοσφαιριστές δειπνούν μετά τα ματς.

Είπαμε, ο Ιρανός ήρθε με αέρα σταρ από τον Πανιώνιο, αλλά στην ΑΕΚ και μόλις στην πρώτη του εμφάνιση το θέμα γιγαντώθηκε. Πού να είχε και κόσμο το γήπεδο. Η περίπτωση του Μασούντ θύμισε... Λιβάγια στις πρώτες του καλές εμφανίσεις.

Πολλά χαμόγελα, πειράγματα από τους συμπαίκτες και ένα... κάρο φωτογραφίες με τον κόσμο εντός κι εκτός ΟΑΚΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK