Σπανός σε Κάκο: "Λήξ'το να να φύγουμε" (video)

Ενταση επικράτησε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τη διακοπή του 92ου λεπτού. Τη λύση, όμως, την έδωσε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός.
Ο Γιώργος Δώνης μπήκε εκνευρισμένος και ζήτησε με επιτακτικό ύφος από τον Τάσο Κάκο να παιχτούν και τα εναπομείναντα επτά λεπτά. "Εγώ δεν φεύγω από εδώ να δεν παίξουμε όλες τις καθυστερήσεις", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Δώνη προς τον Κερκυραίο διαιτητή. "Αφήστε με να ηρεμήσω και να αποφασίσω τι θα κάνω. Φύγετε από εδώ", ήταν η αντίδραση του Κάκου. Βλέποντας το αλαφιασμένο ύφος του ρέφερι ο Γιώργος Σπανός του είπε: "Θα σου δώσω εγώ τη λύση για να τελειώνουμε. Λήξ'το να πάμε να φύγουμε".

Νωρίτερα και συγκεκριμένα πριν την έναρξη του τελικού, ο Γιώργος Δώνης είχε νέο έντονο διάλογο με τον Τάσο Κάκο βλέποντας την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. "Κοίτα μην το αρχίσεις. Υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο", είπε στον διαιτητή ο Δώνης. "Και τι μπορούμε να κάνουμε;", απάντησε ο Κάκος. "Αν είχα εγώ τι δικαιοδοσία θα ήξερα. Δεν είναι, όμως, δική μου δουλειά. Εσύ να αποφασίσεις", ανταπάντησε ο προπονητής του Ατρομήτου.