Ποδοσφαιριστής του Αστέρα ζητάει συγγνώμη από οπαδούς του ΠΑΟΚ και αυτό είναι είδηση

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος ήταν ήδη εκνευρισμένος από το γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ και όταν είδε δεύτερη μπάλα στο χορτάρι να καθυστερεί τον αγώνα, την κλότσησε στην κερκίδα. Μετά ζήτησε συγγνώμη.

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα ζητάει συγγνώμη από οπαδούς του ΠΑΟΚ και αυτό είναι είδηση

Όλα κι όλα. Οι οπαδοί έχουν κάθε δικαίωμα να βρίζουν, να φτύνουν, να χυδαιολογούν, να προσβάλλουν, ενίοτε να χτυπούν τους ποδοσφαιριστές μιας ομάδας, αντίπαλης ή ακόμα και της δικής τους, όμως όταν ένας παίκτης κάνει κάτι εκτός... ορίων, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη.

Αυτό συνέβη και στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κυριακόπουλο των Αρκάδων.

Στο 42ο λεπτό, ο Βιεϊρίνια ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα πλάγιο, με το σκορ να είναι ήδη 1-0 υπέρ του 'δικεφάλου του βορρά', με γκολ του Λέο Μάτος που μέτρησε, παρότι ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο εκνευρισμός των Αρκάδων ήταν ορατός γι' αυτήν την εξέλιξη και όταν βρέθηκε δεύτερη μπάλα στο γήπεδο, με συνέπεια να καθυστερήσει η εκτέλεση, ο παίκτης του Αστέρα εξοργίστηκε και κλότσησε τη νέα μπάλα στην κερκίδα των φίλων του ΠΑΟΚ.

Το πλάγιο εν τέλει εκτελέστηκε και στην εξέλιξη της φάσης ο Κυριακόπουλος πήγε προς το σημείο όπου του περιστατικού και σήκωσε τα χέρια του, ζητώντας συγγνώμη από τους φίλους των γηπεδούχων για την προηγούμενη ενέργειά του.

Όσο πλησίαζε, οι φίλαθλοι στην εξέδρα άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα, αφού πιθανότατα θεώρησαν πως ερχόταν... δεύτερος γύρος αντεγκλήσεων. Παρ' όλα αυτά, όταν είδαν τον παίκτη με τα χέρια σηκωμένα, κατάλαβαν ότι επρόκειτο για την απολογία του και σταμάτησαν.

Όχι όλοι, φυσικά, αφού υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις.

Μία σπάνια, όσο και όμορφη εικόνα που προδιαθέτει για... ανταπόδοση της συγγνώμης από τους φιλάθλους οποιασδήποτε ομάδας, αν κάποια στιγμή κάνουν κάτι που θα ενοχλήσει τους παίκτες. Αν ποτέ κάνουν κάτι μεμπτό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK