Σα Πίντο: "Εμείς τη μεγαλύτερη ευκαιρία"

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο στάθηκε στην καρδιά και την προσωπικότητα των παικτών του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ενώ τόνισε πως η φάση του ματς ανήκε στον Ατρόμητο.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου και τον σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 και στις οικογένειές τους και εύχομαι να μην συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο στο ποδόσφαιρο.

Έγινε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλη την ομάδα και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στο να γίνει αυτό το παιχνίδι σήμερα", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός του Ατρομήτου , και πρόσθεσε:

"Θέλω να πω για τους παίκτες μου ότι ήρθαν να κοντράρουν το παιχνίδι, να παίξουν με καρδιά και κίνητρο. Δεν ήρθαμε για να αμυνθούμε. Είναι σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι στο Περιστέρι.

Θέλω να πω ότι ήρθαμε εδώ, είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού. Το πέναλτι πρέπει να το ξαναδώ για να πω αν είναι πέναλτι. Θέλω να τους ξανασυγχαρώ τους παίκτες μου που αγωνίστηκαν με καρδιά και έβγαλαν προσωπικότητα. Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς γκολ Ολυμπιακός και Ατρόμητος και τώρα... ντέρμπι

News 24/7

24MEDIA NETWORK