"Χαμός" στον αγώνα με κλωτσιά Σιμόες και σπρώξιμο Σεμπά!

Ο πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και τηςΑΕΚ έχει συναρπαστικές μονομαχίες, με την κορυφαία να έχει πάντως πρωταγωνιστές τους Σεμπά και Σιμόες.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αλήθεια είναι πως από πλευράς δυναμικών μαρκαρισμάτων... χορτάσαμε μπόλικα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πρώτο μέρος, με τους παίκτες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να τα δίνουν όλα και τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να ανταποκρίνεται εξαιρετικά καθώς "κράτησε" το παιχνίδι και έκανε σωστή χρήση καρτών.

Βέβαια, λίγο μετα την έναρξη του δευτέρου μέρους το ματς πήγε να "ξεφύγει" και σε αυτό η αποκλειστική ευθύνη βαραίνει έναν "ερυθρόλευκο" και έναν "κιτρινόμαυρο".

Μετά από πλάγιο φάουλ που κέρδισε από τον Λόπες, ο Σεμπά έτρεξε να πάρει τη μπάλα που είχε βγει εκτός τελικής γραμμής για να ακολουθήσει... πανικός!

Ο Σιμόες που έκανε προθέρμανση κλώτσησε τη μπάλα εσκεμμένα για να τον καθυστερήσει, ο Βραζιλιάνος αντέδρασε σπρώχνοντας τον μέσο της ΑΕΚ και ξαπλώνοντάς τον στο χορτάρι, για να ακολουθήσει ένταση και τον Σιδηρόπουλο να επεμβαίνει σωτήρια, "σβήνοντας τη φωτιά" με μία κάρτα στον Σιμόες και μία στον Σεμπά.

"Ο Σεμπά θα μπορούσε και να έχει αποβληθεί απευθείας", ήταν το σχόλιο της ΑΕΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Σημειώνεται πως λίγα λεπτά αργότερα ο άσος του Ολυμπιακού έγινε αλλαγή, με τον Όσκαρ Γκαρθία να επιλέγει ως πρώτη διορθωτική κίνηση την είσοδο του Κέβιν Μιραλάς στο ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK