Σε δίκη οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Τούμπα

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν την Παρασκευή (04/03) οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων που κατηγορούνται για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Τούμπας.

Σε δίκη οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Τούμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πιο συγκεκριμένα, με τη διαδικασία του αυτοφώρου θα δικαστούν 13 από τους 15 συλληφθέντες, ενώ οι άλλοι δύο παραπέμφθηκαν να δικαστούν σε Δικαστήριο Ανηλίκων, καθώς δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Σε αντίθεση με τους ανήλικους που αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού η δίκη τους ορίστηκε για τον προσεχή Μάιο (12/5), όλοι οι υπόλοιποι παραμένουν υπό κράτηση.

Νωρίτερα, οι συλληφθέντες μετήχθησαν στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου πέρασαν το κατώφλι της εισαγγελέως δίωξης Αμαλία Μπακαλώνη. Η τελευταία άσκησε σε βάρος τους δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για πράξεις συνδεόμενος με το νόμο περί αθλητικής βίας, με τις επιβαρυντικές του διατάξεις.

Από το σύνολο των συλληφθέντων (ηλικίας 16 έως 39 ετών), οι 12 κατηγορούνται για τα επεισόδια που ξέσπασαν πριν και μετά την οριστική διακοπή του αγώνα, ενώ άλλοι τρεις για ενέργειες που έλαβαν χώρα πριν την έναρξη της επεισοδιακής -όπως εξελίχθηκε- αναμέτρησης, στα πέριξ του γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ: "Να σταματήσει και το πρωτάθλημα"

Μακ σε Μήτσιο: "Έφτυσα και του είπα αν δεν είδες το πέναλτι, τράβα σπίτι σου"!

Τι σημαίνει η ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας για τις θέσεις του Europa League

Το φύλλο αγώνα για Μακ: "f@@k you bastard"

Δεκαπέντε συλλήψεις, δώδεκα αστυνομικοί τραυματίες ο απολογισμός του ντέρμπι

News 24/7

24MEDIA NETWORK