Γκολ, πρόκριση και τώρα... ενίσχυση!

Η ΑΕΚ καθόλου επηρεασμένη από τη γκέλα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα πέρασε στο... ρελαντί από την έδρα του Παναιτωλικού, επικρατώντας με 4-0 των γηπεδούχων. Το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς σκόραρε ο Γιακουμάκης, ενώ στα... χαμηλά κινήθηκε ο μεταγραφικός στόχος της Ένωσης, Λουίς Ρότσα.

Γκολ, πρόκριση και τώρα... ενίσχυση!

Παρά τη γκέλα με τον Απόλλωνα, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα η ΑΕΚ δεν επηρεάστηκε και πέρασε... αέρα από την έδρα του Παναιτωλικού, επικρατώντας με 4-0 της ομάδας του Μάκη Χάβου.

Σκόρερ για την Ένωση χρίστηκαν οι Λάζαρος, Μπακασέτας, Γκάλο και Γιακουμάκης που με τα γκολ τους "σφράγισαν", εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου στη ρεβάνς, την πρόκριση της ομάδας τους στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το τέταρτο τέρμα της ΑΕΚ μάλιστα προήλθε από τριπλή συνεργασία των ποδοσφαιριστών που έριξε ο Χιμένεθ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Αϊντάρεβιτς τη σέρβιρε στον Κλωναρίδη και ο δεύτερο με ωραία σέντρα έστειλε τη μπάλα να... σβήσει στο πόδι του Γιακουμάκη που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά σε επίσημο ματς των "κιτρινόμαυρων".

Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ... ΕΣΒΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και ήταν ο πιο κινητικός παίκτης της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο ο Τάσος Μπακασέτας πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του...

Σωστές επιλογές στη μεταβίβαση, βοήθεια στην άμυνα και ένα γκολ σημάδεψαν μία μεστή εμφάνιση για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή!

ΣΤΑ... ΧΑΜΗΛΑ Ο ΡΟΤΣΑ

Ο Λουίς Ρότσα που θα βρισκόταν υπό παρακολούθηση στο συγκεκριμένο ματς, αφού βρίσκεται στο ραντάρ της ΑΕΚ, δεν ενθουσίασε με την εμφάνισή του μειώνοντας κι άλλο τις πιθανότητες του να πάρει μεταγραφή στην Ένωση το Γενάρη ως στήριγμα του Λόπες.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...

Χιμένεθ και παίκτες έκαναν το καθήκον τους για το 2017, καθαρίζοντας την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας. Πλέον, η κατάσταση περνάει στα... χέρια των διοικούντων την ΠΑΕ για να ενισχύσουν το "κιτρινόμαυρο" ρόστερ ενόψει της δεύτερης στροφής των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Παναιτωλικός (Μάκη Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Μόρας (62' Ρόσα), Χαντάκιας (52΄ Ροντρίγκες), Ρότσα, Μοράρ, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Τσοκάνης, Ντίας, Κλέσιο (74' Μαρινάκης).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Λόπες (81' Κλωναρίδης), Κονέ, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (70' Γιακουμάκης), Μπακασέτας, Αραούχο (85' Αϊντάρεβιτς).

refresh
Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK