Η Ξάνθη στο ραντεβού με τον ΠΑΟΚ

Η Ξάνθη ηττήθηκε στο Ηράκλειο με 2-1 από τον ΟΦΗ όμως η γκολάρα του Λουσέρο στο 76' της ήταν αρκετή για να προκριθεί στους "8" του Κυπέλλου, όπου την περιμένει ο ΠΑΟΚ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Άλλος πήρε τη νίκη και άλλος πανηγύρισε την πρόκριση... Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με την Ξάνθη και πέτυχε μάλιστα δύο γκολ στο "Γεντί Κουλέ" με τους Χαντί (21') και Βουό (66'), όμως το φινάλε βρήκε τους Ακρίτες να χαμογελούν.

Με τον Λουσέρο να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ στο 76ο λεπτό στην πρώτη της τελική προσπάθεια στο παιχνίδι (!) η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά (είχε νικήσει 1-0 στα "Πηγάδια" στο πρώτο ματς με τον ΟΦΗ για τη φάση των "16") όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις τον ΠΑΟΚ.

OΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Βαλλιάνος (68' Παντίδος), Όστοιτς, Κομεσίδης, Νάστος, Μητρόπουλος (85' Όγκμποε), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Μάνος (74' Χίσι), Βουό

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι (90'+2' Λ. Ορφανίδης), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Λάζιτς (85' Ράνος), Λισγάρας, Καμαρά (68' Πιζέλι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK