Νέος διασυρμός για Λεβαδειακό και πρόκριση για ΠΑΣ

Πέντε γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, τέσσερα από τον ΠΑΣ! Ο Λεβαδειακός του Ζοζέ Ανιγκό, αν και είχε την πρόκριση στα... πόδια του, έχασε 4-0 στα Γιάννενα και αποχαιρέτησε το θεσμό του κυπέλλου με ντροπιαστικό τρόπο. Μαύρα σύννεφα για τον Μασσαλό τεχνικό.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
pas giannina konte EUROKINISSI

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Λεβαδειακός τον τελευταίο μήνα. Αν και άρχισε να δείχνει σημάδια... αναγέννησης, η ομάδα του Ανιγκό κόντρα στον ΠΑΟΚ δέχθηκε πέντε τέρματα, ενώ στον επαναληπτικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχασε 4-0 παρότι στο πρώτο ματς στην Λιβαδειά είχε κερδίσει 1-0!

Το σκορ άνοιξε ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος στο 31ο λεπτό με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ το επτά λεπτά αργότερα ο Κόντε έκανε την ολική ανατροπή με σουτ, μετά από γκάφα του Μπέρτρα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Έτσι, ο Κόντε με το δεύτερο του τέρμα στο ματς σφράγισε την πρόκριση στο 79ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γαρουφαλιάς έδωσε χαρακτήρα θριάμβου στην πρόκριση του ΠΑΣ.

Πλέον ο Ζοζέ Ανιγκό βρίσκεται σε δύσκολη θέση και όλα είναι πιθανά όσον αφορά το μέλλον του, αφού υπάρχουν παράπονα τόσο από την ομάδα όσο και από τον ίδιο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (85' Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (79' Μανθάτης), Κόντε, Μπετρά (75' Σολτάνι).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Σωτηρίου, Ντιόγκο (69' Ζαραδούκας), Ζοάο Φαβάρο, Λεονάρντο (46' Ζαραδούκας), Τριποτσέρης, Αντιλεού, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (83' Καθάριος), Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης.

Σκόρερ: 1-0 (31' Τζημόπουλος) 2-0, 3-0 (38', 79' Κόντε), 4-0 (92' Γαρουφαλιάς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK