Υπόθεση... ενός λεπτού για τον Πανιώνιο

Ο μαχητικός ΟΦΗ πάλεψε στη Νέα Σμύρνη για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ωστόσο ο Πανιώνιος κατάφερε μέσα σ' ένα λεπτό να πετύχει δύο γκολ και με το τελικό 2-0 να θέσει γερές βάσεις για την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπόθεση... ενός λεπτού για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος βρήκε απέναντί του έναν αξιόμαχο ΟΦΗ, που "φωνάζει" για τη διαιτησία του ρέφερι Λάμπρου, αφού θεωρεί ότι αδικήθηκε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης που ο Μάνος, λίγο έξω από την περιοχή, ανατράπηκε από τον Γκιοατά, αλλά ο διαιτητής έδειξε "παίζετε", δείχνοντας μάλιστα στον παίκτη της κρητικής ομάδας την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στη ρεβάνς, οι Νεοσμυρνιώτες θα πάνε με τον... αέρα του απόλυτου φαβορί, καθώς με το υπέρ τους 2-0 η πρόκριση δείχνει να έχει "καθαρίσει".

Τα δύο γκολ του Πανιώνιου ήρθαν σε απόσταση ενός λεπτού το ένα από το άλλο. Στο 77' ο Γεσίλ και στο 78' ο Χατζισαφί βρήκαν το... δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ εδώ "γεννάται" το ερώτημα αν αυτό ήταν το τελευταίο "τεμάχιο" του Ιρανού με τη φανέλα των "κυανέρυθρων" μια και πολλά ακούγονται όσον αφορά το μέλλον του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Μπανανά, Βλάχος (66' Παπαγεωργίου), Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (71' Σαραμαντάς), Σιώπης (60' Γεσίλ), Μασούρας, Ντουρμισάι, Λάμπρου.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Ρούσσος, Νάστος (89' Φαζός), Μάνος, Παπατόλιος (67' Πουρτουλίδης), Όγκμποε, Κουτσιανικούλης (89' Πλευράκης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK