Εισβολή με στόχο τον Καλόπουλο

Στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕ Ποντίων με την Ξάνθη στην Κατερίνη, ο αγώνας διεκόπη λόγω εισβολής οπαδών (άγνωστης οπαδικής ταυτότητας) στον αγωνιστικό χώρο. Για τα επόμενα λεπτά ακολούθησε κυνηγητό αστυνομικών με τα περίπου 50 άτομα τα οποία κινήθηκαν κατά του διαιτητή Καλόπουλου.

Εισβολή με στόχο τον Καλόπουλο

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, ο αγώνας ξανάρχισε αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο Καλόπουλος σφύριξε τη λήξη, με την Ξάνθη να κερδίζει με 2-0 και να προκρίνεται στη "φάση των 16".

Αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος, και ίσως ο τελευταίος, για το διαιτητή Καλόπουλο μετά το περσινό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ρεπορτάζ από την Κατερίνη κάνουν λόγο για συλλήψεις της αστυνομίας.

Στο φύλλο αγώνα ο διεθνής διαιτητής, ανέφερε πως στο 88ο λεπτό περίπου 30 άτομα με κουκούλες και κράνη έσπασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του γηπέδου και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του ιδίου και των βοηθών του, με προφανή σκοπό να τους επιτεθούν. Επίσης σημείωσε πως χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας, το επεισόδιο έλαβε τέλος και ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά. Αποχωρώντας από το γήπεδο ο Δημήτρης Καλόπουλος αρκέστηκε να πει πως ξαφνιάστηκε με το συγκεκριμένο περιστατικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK