Τρολάρισμα από Τουρκία για Μπορμπαλάν!

Η επιλογή της ΕΠΟ να αναθέσει σε ξένο διαιτητή την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τα τουρκικά Μέσα, που σχολίασαν την είδηση με τον δικό τους τρόπο.

Η απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να αναθέσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος σε ξένους διαιτητές, έχει προκαλέσει αίσθηση και στα διεθνή ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και της Τουρκίας.

Η ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας, "futbol arena" δεν άφησε την είδηση να... πέσει κάτω και σε κείμενο με τίτλο: "Η Ελλάδα έκανε μεταγραφή ξένους διαιτητές", αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζοντάς την χαώδη.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι αυτής της επιλογής, υπογράμμισαν ως βασική αιτία τα επεισόδια της Τούμπας που έκαναν τον γύρο του κόσμου, τα οποία όπως λένε χαρακτηριστικά, οδήγησαν στην λύση να σφυρίξουν τον τελικό Ισπανοί διαιτητές, με πρώτο όνομα τον Νταβίντ Μπορμπαλάν.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

  

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.