Τρολάρισμα από Τουρκία για Μπορμπαλάν!

Η επιλογή της ΕΠΟ να αναθέσει σε ξένο διαιτητή την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τα τουρκικά Μέσα, που σχολίασαν την είδηση με τον δικό τους τρόπο.

Η απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να αναθέσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος σε ξένους διαιτητές, έχει προκαλέσει αίσθηση και στα διεθνή ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και της Τουρκίας.

Η ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας, "futbol arena" δεν άφησε την είδηση να... πέσει κάτω και σε κείμενο με τίτλο: "Η Ελλάδα έκανε μεταγραφή ξένους διαιτητές", αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζοντάς την χαώδη.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι αυτής της επιλογής, υπογράμμισαν ως βασική αιτία τα επεισόδια της Τούμπας που έκαναν τον γύρο του κόσμου, τα οποία όπως λένε χαρακτηριστικά, οδήγησαν στην λύση να σφυρίξουν τον τελικό Ισπανοί διαιτητές, με πρώτο όνομα τον Νταβίντ Μπορμπαλάν.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

  

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!