Αχαρναϊκός - Ηρακλής 0-2

Με τη νίκη του επί του Αχαρναϊκού (2-0) στο Μενίδι, ο Ηρακλής εξασφάλισε την πρόκρισή του στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αχαρναϊκός - Ηρακλής 0-2
INTIME SPORTS

Αν και παρατάχθηκε με ανανεωμένη 11άδα αφού ο Παπαδόπουλος, πολύ λογικά, αποφάσισε να κάνει ροτέισον, ο Ηρακλής δεν έχασε σε ανταγωνιστικότητα. Από τη στιγμή μάλιστα που βρήκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο (στο 38' με τον Πασά) ο Γηραιός αισθάνθηκε καλύτερα στο γήπεδο στο οποίο άλλωστε είχε μία κατηγορία διαφορά με τον αντίπαλό του.

Το κερασάκι στην τούρτα της νίκης (αλλά και της πρόκρισης) το έβαλε ο Περόνε στις καθυστερήσεις όταν και διαμόρφωσε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής πάντως έχει να αγωνιά για τον Ρομάνο ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 41'.

Aχαρναϊκός: Παγούδης, Σωτηράκος, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ματσούκας (43’ Σιάννης), Καλογερόπουλος (80' Αναστασίου), Ομπράντοβιτς (63’ Παπατόλιος), Ιωαννίδης, Μάρης, Παβίσεβιτς, Κωστόπουλος.

Ηρακλής: Περνίς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ιντζόγλου (89' Τσότρας), Στάμου, Περόνε, Ρομάνο (41’ Τσιλιανίδης), Μπουλούτ (63’ Ζαμπάζης), Πασάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK