Δεν λυπήθηκε τον Πανελευσινιακό ο ΠΑΟΚ, με "επτάρα" πήρε την πρόκριση!

Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΟΚ στην Ελευσίνα διαλύοντας με 7-0 τον τοπικό Πανελευσινιακό, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και παράλληλα την πρωτιά στον πρώτο όμιλο. Έξι διαφορετικοί σκόρερ για τον Δικέφαλο του Βορρά, με όλα τα γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Με αέρα και άνεση πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ ως πρώτος από τον πρώτο όμιλο, ο διαλύοντας με 7-0 τον Πανελευσινιακό, με όλα τα γκολ να τα βάζει στο δεύτερο ημίχρονο! Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι μπορεί να μην πέρασαν σχεδόν καθόλου τη σέντρα, ωστόσο χάρη στην πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακά του Στεργίδη, κράτησαν τον Δικέφαλο στο μηδέν.

Στο δεύτερο 45λεπτο όμως το γήπεδο έγινε κατηφορικό και ο ΠΑΟΚ όποτε ήθελε έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα. Κατά σειρά σκόραραν οι Αθανασιάδης (48'), Περέιρα (52'), Σακόφ (58'), Μυστακίδης (70'), Κουλούρης (75') και Πέλκας (77', 90').

Ο Δικέφαλος είχε περίπου 30 ευκαιρίες για γκολ, ενώ ο Πανελευσινιακός θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερός που ο δείκτης του σκορ έμεινε στα επτά τέρματα. Ο Ίβιτς είχε μια καλή ευκαιρία να τεστάρει παίκτες με τον νεαρό Δεληγιαννίδη να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ:Στεργιώτης, Κορομηλάς (61΄ Μουντοκαλάκης), Καμπούρης, Τσούπρος, Τσίγκρος, Κωστόπουλος (46΄ Δημόπουλος), Σταματάκης, Κασναίτσης, Γραικός, Ναούμ, Παλαιολόγος (69΄ Ορφανίδης).

ΠΑΟΚ:Βελλίδης, Βαρέλα (64΄ Πούγγουρας), Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου (64΄ Κοροβέσης), Χαρίσης, Πέλκας, Σάχοβ, Μυστακίδης, Περέιρα, Αθανασιάδης (54΄ Κουλούρης).

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK