Βλέπει... πρόκριση με Σαχινίδη ο Απόλλων Λάρισας

Χάρη σε δύο γκολ του Βασίλη Σαχινίδη, ο Απόλλων Λάρισας πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Καλλιθέας και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την απόλυτη ανατροπή έκανε ο Απόλλων Λάρισας μέσα στην έδρα της Καλλιθέας και επικράτησε με 2-1, αν και δέχθηκε πρώτος γκολ. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό με κοντινή προβολή ο Σεζάι, σε μια φάση που ξεκίνησε από την εκτέλεση κόρνερ του Ταμπάκη.

Τα χαμόγελα κράτησαν λίγο για τους γηπεδούχους, αφού επτά λεπτά αργότερα ο Σεζάι πήγε άτσαλα πάνω στον Σαχινίδη με τον διαιτητή να εξαντλεί την αυστηρότητά του και να δίνει πέναλτι στον Απόλλωνα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σαχινίδης.

Ο ίδιος παίκτης στο 63ο λεπτό με εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 που βάζει πλέον τον Απόλλωνα σε τροχιά πρόκρισης, πίσω από την ΑΕΚ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Μαρσέλο Τροΐζι):Κοτουγλίδης, Κάτσικας, Συριόπουλος, Σεζάι, Καντέ, Ντιακιτέ (78' Πάμπλο Φερέιρα), Τουρούκης (70' Μάκο), Μίγγος (78' Μπιμάι), Ταλέντο, Χοτζάλι, Ταμπάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Σάκης Θεοδοσιάδης):Φιρινίδης, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Σάββας, Λαμπρόπουλος (82' Μίλιτς), Χατζής, Καρακατσάνης, Σουλίδης (71' Αγρόδημος), Βουτσιάς (62' Μαυρίας), Σαχινίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK