"Πρωτιά" για Λεβαδειακό, πρόκριση για Ηρακλή

Με δύο γκολ του Μιλοσάβλιεφ ο Λεβαδειακός έκανε το "διπλό" στην έδρα του Εθνικού Σερρών και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση ως πρώτος από τον 4ο όμιλο. Ως δεύτερος προκρίθηκε ο Ηρακλής που μετά το 0-0 στην έδρα του Πλατανιά, άφησε εκτός συνέχειας τους Κρητικούς.

"Πρωτιά" για Λεβαδειακό, πρόκριση για Ηρακλή
INTIME SPORTS

Εθνικός Γαζώρου-Λεβαδειακός 0-2

(41', 80' Μιλοσάβλιεφ)

Μόλις στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μάγκας ανέτρεψε τον Πάλλα μέσα στην περιοχή και ο Εθνικός Σερρών κέρδισε πέναλτι. Ο Στρατηλάτης όμως είπε "όχι" στο χτύπημα του Χατζηδημητρίου, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Μιλοσάβλιεφ. Στο 80' και πάλι ο Μιλοσάβλιεφ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα "σφράγισε" την νίκη στις Σέρρες, δίνοντας την πρώτη θέση και την πρόκριση από τον 4ο όμιλο στους Βοιωτούς και αφήνοντας στους 0 βαθμούς τον Εθνικό.

Εθνικός Σερρών:Γούπος, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης, Κωφοκώτσιος, Τσουβαλτσίδης, Μερεσιώτης, Σαββίδης, Χατζηδημητρίου, Κρεββατάς, Πάλλας, Παπαδόπουλος

Λεβαδειακός:Στρατηλάτης, Σκέμπης, Παππάς, Μαχαίρας, Μάγκας, Γιακουμάκης, Βούκσεβιτς, Τομάς, Μιλοσάβλιεφ, Κονέ, Γκόμεζ.

"Πρωτιά" για Λεβαδειακό, πρόκριση για Ηρακλή
INTIME SPORTS

Πλατανιάς-Ηρακλής 0-0

O Πλατανιάς χρειαζόταν μόνο νίκη για να προχωρήσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ο Ηρακλής έπαιρνε την πρόκριση ακόμα και με ισοπαλία.Η ομάδα των Χανίων μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση με στόχο να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του "Γηραιού" είχαν κλείσει τους χώρους και δεν άφηναν τους Χανιώτες να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Χουάντερσον, παρά μόνο με στημένες φάσεις.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, δίχως να υπάρξει κάποια σημαντική ευκαιρία.Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πλατανιά να ασκεί σημαντική πίεση και τον Ηρακλή να δημιουργεί δύο ζώνες άμυνας, προσπαθώντας να φανεί απειλητικός μέσω αντεπιθέσεων. Στο 77' οι Χανιώτες έχασαν μία σπουδαία ευκαιρία, όταν με εξουδετερωμένο τον Χουάντερσον ο Άζρακ Μαχαμάτ πλάσαρε, όμως ο Ιντζόγλου στην γραμμή αποσόβησε το γκολ. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στη "λευκή" ισοπαλία, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν μία σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Ιτουά, Μπανανά, Ζαραδούκας, Τετέ, Μαχαμάτ, Φιγκέιρα, Μενδρινός, Τσοντάκης, Ναζλίδης

Ηρακλής: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Βαλεριάνος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Πορτουλίδης (67' Μπαρτολίνι), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης, Πασάς (56' Ρομάνο), Τσιλιανίδης, Λουκίνας

News 24/7

24MEDIA NETWORK