Πρόκριση για Πανθρακικό

Με γκολ των Χασομέρη στο 42' και Αράμπα στο 59' ο Πανθρακικός επικράτησε του Ηρακλή Ψαχνών με 2-1 στην Κομοτηνή και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Τσιμόντζι.

Πρόκριση για Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Το πρώτο μισό του ημιχρόνου δεν επιφύλασσε μεγάλες συγκινήσεις, καθώς ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν τον πρώτο λόγο. Η ομάδα του Ρόκα ανέβασε στροφές στο δεύτερο μισό, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με τον Μανιάτη να λέει "όχι" σε αρκετές από αυτές. Το γκολ για τον Πανθρακικό ήρθε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42' όταν μετά από ψηλοκρεμαστό "τσίμπημα" του Ίγκορ στην πλάτη της άμυνας, ο Χασομέρης πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε δεύτερο γκολ στο 59' με τον Αράμπα που είχε περάσει ως αλλαγή. Μια αδράνεια στην άμυνα είχε ως αποτέλεσμα, ο αδιάφορος βαθμολογικά Ηρακλής να μειώσει στο 67' με γκολ του Τσιμόντζι, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 2-1 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα της Κομοτηνής.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Μεχία, Λίτσκας, Ζδράβος, Παπαγεωργίου, Έμποου, Χασομέρης (76' Λαδάκης), Ντιγκινί, Τσουμάνης, Ίγκορ (46' Αράμπα), Ποτουρίδης.

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Τζιμότζι, Σικαλιάς (31' Παληγεώργος), Ραπτάκης, Κοτίτσας (46' Μπακομήτρος), Πατσατζόγλου Χρ., Πατσατζόγλου Βασ., Κόσουτιτς, Καρντόσο, Νάκα, Γουόρντεν (78' Μαναρίτσας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK