Πανελευσινιακός - Ξάνθη 0-5

Με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ξάνθη επικράτησε του Πανελευσινιακού με 5-0 στην Ελευσίνα στο βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πανελευσινιακός - Ξάνθη 0-5
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πανελευσινιακός και Ξάνθη δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν ούτε έναν βαθμό τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές των ομίλων του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα η μεταξύ τους αναμέτρηση να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού μένουν και οι δύο εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.

Η Ξάνθη ήταν το αφεντικό στην αναμέτρηση από την αρχή μέχρι το τέλος. Το σκορ για την ομάδα του Λουτσέσκου άνοιξε ο Καπετάνος με πλασέ στο 43' και στο 51' ο Χέρεα έκανε δύο τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 79' η Ξάνθη έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Κρίστοφερ, ο οποίος βρήκε δίχτυα λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Στο 82' ο Χερέα έκανε δύο τα προσωπικά τέρματά του με καρφωτή κεφαλιά και το τελικό 0-5 διαμόρφωσε δύο λεπτά πριν από το φινάλε ο Κρίστοφερ που απέφυγε όλη την άμυνα των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανιάτη.

Οι συνθέσεις

Πανελευσινιακός: Μανιάτης, Ταμπάκης (55' Δημόπουλος), Τσολακίδης, Τσίγκρος (68' Κορνελάτος), Γιαννιτσάνης, Ανδρίκος, Ναούμ (55' Πούρνος), Κασνέτσης, Λίτσος, Κακαράς, Παληγεώργος.

Ξάνθη: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης (62' Ζαραδούκας), Τριάδης 967' Χατζητερζόγλου), Χέρεα, Ορφανίδης, Τόμιτς, Φάρκας, Καπετάνος, Λισγάρας, Φασίδης (78' Κρίστοφερ), Ντιμιτρόφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

To live της αναμέτρησης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK