Το... αναμενόμενο Χ στο Κισσαμικός-Λεβαδειακός

Μετά το 1-1 στα Χανιά μεταξύ του Κισσαμικού και του Λεβαδειακού αυτός που...έκλαψε ήταν ο Πανιώνιος που έμεινε εκτός συνέχεις. Προκρίθηκαν οι δύο μονομάχοι.

Oπως να το κάνουμε, όταν σ' ένα παιχνίδι βολεύει και τους δύο αντιπάλους το Χ, τότε το τελικό αποτέλεσμα δύσκολα θα είναι διαφορετικό.

Ο κανόνας αυτός επιβεβαιώθηκε και στα Χανιά όπου Κισσαμικός και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1 για να περάσουν και οι δύο (οι Κρητικοί βέβαια είχαν ήδη περάσει).

 

Ο Βλάχος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 28', ο Γιακουμάκης αυτός που ισοφάρισε στο 50' και κάπου εκεί ο γάμος σχόλασε.

Εκτός νυμφώνος έμεινε και τυπικά ο Πανιώνιος.

Κισσαμικός: Πολίτης, Φυντικάκης (78' Λουβιτάκης), Παντελάκης (46' Σελινιωτάκης), Γκούμας, Κουρέλλας, Αντωνιάδης, Τιάγκο Σίλβα, Βλάχος (78' Καβράκης), Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Μάντζης.

Λεβαδειακός: Δασκαλάκης, Τόπι, Ουόν, Τριποτσέρης, Παππάς (54' Σένκα), Βασιλείου (69' Μάγκας), Μιλιάζες, Ζεζίνιο (80' Καψάσκης), Καλτσάς, Μάντζιος, Γιακουμάκης.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!