Το... αναμενόμενο Χ στο Κισσαμικός-Λεβαδειακός

Μετά το 1-1 στα Χανιά μεταξύ του Κισσαμικού και του Λεβαδειακού αυτός που...έκλαψε ήταν ο Πανιώνιος που έμεινε εκτός συνέχεις. Προκρίθηκαν οι δύο μονομάχοι.

Oπως να το κάνουμε, όταν σ' ένα παιχνίδι βολεύει και τους δύο αντιπάλους το Χ, τότε το τελικό αποτέλεσμα δύσκολα θα είναι διαφορετικό.

Ο κανόνας αυτός επιβεβαιώθηκε και στα Χανιά όπου Κισσαμικός και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1 για να περάσουν και οι δύο (οι Κρητικοί βέβαια είχαν ήδη περάσει).

 

Ο Βλάχος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 28', ο Γιακουμάκης αυτός που ισοφάρισε στο 50' και κάπου εκεί ο γάμος σχόλασε.

Εκτός νυμφώνος έμεινε και τυπικά ο Πανιώνιος.

Κισσαμικός: Πολίτης, Φυντικάκης (78' Λουβιτάκης), Παντελάκης (46' Σελινιωτάκης), Γκούμας, Κουρέλλας, Αντωνιάδης, Τιάγκο Σίλβα, Βλάχος (78' Καβράκης), Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Μάντζης.

Λεβαδειακός: Δασκαλάκης, Τόπι, Ουόν, Τριποτσέρης, Παππάς (54' Σένκα), Βασιλείου (69' Μάγκας), Μιλιάζες, Ζεζίνιο (80' Καψάσκης), Καλτσάς, Μάντζιος, Γιακουμάκης.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!