Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Η απόφαση της αστυνομίας να απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών στην Νέα Σμύρνη προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς οι φίλοι του Ηρακλή έκαναν κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Αριστοτέλους.

Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
INTIME SPORTS

Το αίτημα είναι ένα και ξεκάθαρο: Να επιτραπεί η μετακίνηση των φίλων του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη για τον επαναληπτικό με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 αναφέρει: "Κατάληψη αυτή τη στιγμή στα γραφεία του σύριζα στην Αριστοτέλους μέχρι να ανακληθεί η απαγόρευση μετακίνησης. Όλοι εκεί".

Η τελευταία προπόνηση του Ηρακλή έγινε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ενώ στη συνέχεια παίκτες, τεχνικό και ιατρικό τιμ γευμάτισαν πριν αναχωρήσουν με το πούλμαν προς το αεροδρόμιο "Μακεδονία" και από εκεί αεροπορικώς για την Αθήνα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ηλίας Τσιλιγκίρης, Νίκος Αγγελούδης και Δημήτρης Τόσκας, ενώ οι 21 του Νίκου Παπαδόπουλου είναι οι: Χουάντερσον, Λαδάς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρουγκάλας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Ζαμπάζης, Κάσσος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK