Με απουσίες κόντρα σε ΑΕΚ ο Ηρακλής

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο "Καυτανζόγλειο". Αναλυτικά η αποστολή.

Με απουσίες κόντρα σε ΑΕΚ ο Ηρακλής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Το πρώτο παιχνίδι θυμίζουμε είχε λήξει 4-1 υπέρ των "κιτρινόμαυρων", επομένως το έργο του "Γηραιού" είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Eκτός των γνωστών τραυματιών Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε και Στάμου, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του ανέτοιμου Κάσσου, του νεαρού Ζαμπάζη που κλήθηκε στην Εθνική Νέων, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος αντιμετώπισε όλο το προηγούμενο διάστημα ένα μικρό πρόβλημα στους προσαγωγούς και γι’ αυτό το λόγο προτιμήθηκε να προφυλαχτεί για να αποφορτιστεί και να είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια.

Στα θετικά, συγκαταλέγεται η "παρθενική" συμμετοχή στην αποστολή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Βασίλη Καραγκούνη.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της αναμέτρησης, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, που είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Περνίς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Καραγκούνης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Λουκίνας, Πασάς, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος, Καλφούντζος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK