Ν. Παπαδόπουλος: "Περήφανοι για όσα πετύχαμε"

Περήφανοι για όσα πέτυχαν φέτος θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Ηρακλή, σύμφωνα με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος ευχήθηκε στην Ξάνθη να κατακτήσει το Κύπελλο.

Ν. Παπαδόπουλος: "Περήφανοι για όσα πετύχαμε"

"Παλέψαμε και δώσαμε τα πάντα αλλά η πρόκριση δεν ήρθε. Όταν βρήκαμε ρυθμό δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί δυσκόλεψαν περισσότερο τα πράγματα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου που δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Δεν ήταν αρχικός μας στόχος ο θεσμός του Κυπέλλου. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και το ταξίδι που έκανε και εύχομαι η Ξάνθη να κατακτήσει το κύπελλο", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή.

Ερωτηθείς για τα σημεία που κρίθηκε το ματς, ο Νίκος Παπαδόπουλος απάντησε: "Είχαμε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι μας και έπαιξε ρόλο η αποβολή του Ρομάνο που μας άφησε με δέκα παίκτες. Από εκεί και έπειτα η Ξάνθη είχε καλύτερη κυκλοφορία με τον παίκτη παραπάνω. Η αποβολή τα χάλασε όλα καθώς είχαμε μεταφέρει το παιχνίδι στο μισό της Ξάνθης και καταφέραμε και τους αγχώσαμε".

Ακόμη, αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου του Ηρακλή: "Είναι κάτι το μοναδικό αυτό που γίνεται με τον κόσμο. Χαίρομαι για αυτά τα παιδιά που δίνουν τα πάντα για αυτή την ομάδα και ο κόσμος το βλέπει αυτό".

Τέλος, αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του μετά το τέλος του ημιτελικού: "Τους είπα πως πρέπει να είναι περήφανοι για αυτό που πέτυχαν. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο θεσμό του πρωταθλήματος και στην άνοδο την οποία θα κατακτήσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK