Ν. Παπαδόπουλος: "Υπερήφανος για την ομάδα μου"

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Ηρακλή στον πρώτο ημιτελική με την Ξάνθη, ενώ υποστήριξε πως η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ν. Παπαδόπουλος: "Υπερήφανος για την ομάδα μου"
INTIME SPORTS

"Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Είχαμε την κατοχή και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ που ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα. Πήγαμε πολύ γρήγορα να ισοφαρίσουμε, όμως δεν το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιεστικοί κάναμε τελικές, όμως δεν σκοράραμε. Η Ξάνθη, βρήκε δύο φορές χώρους να πετύχει κι άλλο γκολ. Το περιμέναμε αυτό. Δώσαμε μεγάλη μάχη.

Πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι γι” αυτή την ομάδα. Η πρόκριση δεν τελείωσε για μένα. Έχουμε πιθανότητες και θα δώσουμε όλο μας το είναι για να πάμε στον τελικό. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε, γέμισε το γήπεδο και είδε μία ομάδα να παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να ηρεμήσουμε, να συγκεντρωθούμε και να περιμένουμε την κλήρωση. Ξαναλέω, είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και θα την προστατεύω μέχρι το τέλος, για να παραμείνει ψηλά. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας και όλα θα είναι θετικά.

Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα. Έχει παίκτες με ποιότητα. Εμείς είχαμε σωστή τακτική, όμως μία φάση, με άσχημο ξεκίνημα για εμάς, έκρινε το αποτέλεσμα. Δεν υπερεκτιμήσαμε την Ξάνθη. Παίξαμε ποδόσφαιρο, είχαμε φάσεις, κατοχή, μας έλειπε όμως το γκολ. Αξίζαμε κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι", ήταν τα λόγια του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναφερόμενος στην απόδοση του Σεραφείμ Γιαννίκογλου, ο τεχνικός του Ηρακλή είπε: "Οποιος παίκτης είναι στον Ηρακλή αξίζει. Δεν είχα καθόλου άγχος για την εμφάνισή του. Του μίλησε μόνο μία φορά πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ, που σκεφτόμουν να τον ξεκινήσω. Τον έχω εμπιστοσύνη και τον Μάκη (σ.σ. Γιαννίκογλου) και όλους τους υπόλοιπους παίκτες μου".

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν σκόραρε στα δύο τελευταία ματς, ο Νίκος Παπαδόπουλος απάντησε: "Δεν με προβληματίζει. Η ομάδα έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Θα το βρούμε πάλι. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας, μετά την ήττα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK